Nastartujte změnu s Fit Protein

Období začátku roku bývá spojováno s nejrůznějšími předsevzetími. Nejčastěji se týkají zbavení zlozvyků, hubnutí a celkově zdravějšího životního stylu. Většina z nich pak bývá rychle zapomenuta, abychom se k nim mohli po roce zase znovu vrátit.

Zkuste to letos udělat jinak! Nastartujte změnu tady a teď a nedejte svým předchozím špatným návykům šanci. Základem zdravého života je především aktivní pohyb. Pokud jej však budete prokládat svíčkovou „se šesti“ nebo bůčkem, nebude to stačit. Důležité je změnu podpořit i vyváženou stravou připravenou z čerstvých a kvalitních surovin. Nezoufejte, je v ní místo i na nějakou tu dobrotu. Vynikající svačinkou, která nijak nenaruší váš nový režim, je tyčinka Fit PROTEIN.

 

Fit PROTEIN patří mezi nejnovější přírůstky v portfoliu české společnosti ÚSOVSKO FOOD a.s. – Klopina. Tato proteinová tyčinka je výbornou alternativou ke klasickým pamlskům. Je plná bílkovin, které jsou pro lidský organismus nezbytné a měly by se objevit v každém denním jídle spolu v kombinaci se sacharidy a zdravými tuky.

 

Tuto trojici nezbytných elementů v sobě spojují tyčinky Fit PROTEIN, které snadno a rychle zasytí, jsou dobrým zdrojem postupně se uvolňující energie a díky významnému podílu kvalitních proteinů podporují rovněž růst svalové hmoty. Poslouží také k regeneraci po náročném výkonu. Můžete je konzumovat před sportovní aktivitou i po ní, nebo kdykoliv během dne, kdy si potřebujete dopřát vyváženou svačinu.

 

Tyčinky Fit Protein jsou nabídce všech hlavních maloobchodních prodejců potravin. Aktuálně si můžete vybrat jednu ze tří příchutí Fit PROTEIN – a to limetku nebo arašídy a hrozinky či klikvu velkoplodou se švestkami – všechny tři tyčinky jsou v kakaové polevě. Další informace naleznete na www.tycinkafit.cz a www.usovsko.eu