Nakládejte s odpadem zodpovědně – nerezové koše Lamart

V dnešní době skrývají odpadkové koše našich domácností i potenciálně nakažlivý odpad, a proto se hodí minimalizovat fyzický kontakt s nimi na možné minimum. Vyhazování použitých roušek a respirátorů, ale i zbytků z přípravy jídel – například syrového masa – je záležitostí s určitým, byť malým, rizikem. I tomu se však lze vyhnout použitím bezdotykových odpadkových košů, které jsou stále populárnější.

Lamart nabízí na českém trhu řadu bezdotykových nerezových košů Sensor. Tato řada nabízí robustní koše, které nemají tendenci se převrhávat. Jejich tělo je z leštěného nerezu a senzorické otevírání koše s využitím čidla pohybu je zcela automatické a také velmi hygienické (bezdotykový provoz). Životnosti bezdotykového mechanismu, který je napájený bateriemi typu AA, se uživatelé nemusí nijak obávat, a proto Lamart na celou řadu bezdotykových odpadkových košů Sensor dává tříletou záruku.

 

Pro aktivaci senzorického otevírání koše stačí provést pohyb rukou či vyhazovaným předmětem ve vzdálenosti 10-20 cm nad senzorickým okénkem a víko koše se během následující vteřiny automaticky otevře. Následně se automaticky po 5-6 sekundách samo uzavře. Pokud by uživatel potřeboval mít koš otevřený po delší čas, stačí stisknout 2x tlačítko Open a víko koše se otevře na delší dobu přibližně 90 sekund, po které se opět automaticky uzavře. Pro okamžité uzavření lze stisknout tlačítko Close.

Zdoj: http://www.phoenixcom.cz