Mladoboleslavsko se v příštím roce rozhýbe pro dobrou věc

V grantové výzvě Pohybem pro dobrou věc vyhlášené Nadačním fondem ŠKODA AUTO ve spolupráci s programem ŠKOFIT se snoubí myšlenka propagace zdravého životního stylu a chuti podporovat dobrou věc. Přihlásit je možné veřejně prospěšné projekty podporující zdravotní a sociální péči, ochranu dětí a mládeže, osob se zdravotním postižením, seniorů, zvířat a životního prostředí až do 9. prosince. O tom, které projekty budou podpořeny, rozhodnou občané Mladoboleslavska, kteří svým pohybem zároveň určí celkovou částku k rozdělení.

 

Mladá Boleslav, 3. 12. 2020: Nadační příspěvek ve výši až 30 000 Kč mohou získat právnické osoby neziskového charakteru, tedy zejména spolky, ústavy, příspěvkové organizace nebo obecně prospěšné společnosti, které přihlásí své projekty do vyhlášené participativní výzvy. Žádosti o grant je možné posílat do 9. prosince 2020 na email nadacnifond@skoda-auto.cz.

 

O tom, jaké projekty budou v příštím roce podpořeny a jakou finanční částkou, rozhodne veřejnost. Hlasování proběhne na facebookové stránce Nové Boleslavsko a bude spuštěno společně s vyhlášením sportovních výzev ŠKOFIT začátkem nového roku. Základem rozdělované částky potom bude pohyb, každý kilometr se počítá! Výkony obyvatel regionu ve vybraných aktivitách (chůze, běh) se totiž budou zaznamenávat prostřednictvím mobilní aplikace a následně převádět na peníze.

 

Pravidla a bližší informace ke grantové výzvě naleznete zde: Nadační fond Škoda Auto (nfsa.cz).