Mikuláš, to nejsou jen mandarinky a čokoláda. Ovocňákova nadílka je chutná a zdravá zároveň

Sladkosti rozhodně nejsou jediným způsobem jak odměnit hodné děti a uhlí nemusí být to jediné, co dostanou ti, kteří zlobili. Mikulášská nadílka od Ovocňáku přináší samé dobroty a ne náhodou jsou úplně všechny bez přidaných cukrů. Jedná se o skvělý způsob jak děti motivovat, aby jedly více ovoce, protože po Ovocňákovi se všichni můžou utlouct. A to jak malí, tak i velcí.

Dvacet čtyři pomocníčků

Rodiče občas potřebují pomoci s tím, jak do potomků dostat více ovoce. Právě proto vymyslel Ovocňák adventní kalendář plný ovocných plátků v osmi příchutích, které poslouží jako sladká svačinka. Jedná se o pořádný ovocný nášup – na 10 gramů plátků je totiž potřeba vylisovat a usušit 75 gramů ovoce. A kromě těch 75 gramů ovoce neobsahují nic jiného, žádné přidané cukry ani další nesmysly. A kdybyste snad náhodou vy nebo vaše ratolesti snědli všechny dobroty z kalendáře před Štědrým dnem, můžete si zkrátit čekání na Ježíška hraním hry, kterou najdete na zadní straně.

Ten nejsladší bonbon

U ovocných plátků zůstává Ovocňák i se svým ovocným bonbonem, který je na Mikuláše jako dělaný, protože jeho obal opravdu připomíná sladkost. Vánoční grafika obalu vám navíc umožňuje napsat, pro koho je nadílka určena a ušetřit tak Mikulášovi případné zmatky. Tento velký ovocný bonbon obsahuje pět různých příchutí ovocných plátků.

Mošt v zimním kabátu

Nestárnoucí klasikou v sortimentu Ovocňáku jsou mošty. A ty v zimním kabátě a chutích jsou ideální jako mikulášská nadílka pro děti i dospělé. Jablečný mošt se skořicí nebo se zázvorem jsou skvělé prohřívače. Stačí je krátce ohřát, zachumlat se do deky s knížkou a vychutnávat pohodu. I tyto speciální mošty ve třílitrovém bag-in-box balení mají vánoční grafiku, a vy tak na obal snadno napíšete věnování. Na zadní straně najdete recepty na to, jak horký mošt dozdobit a pro dospělé ho můžete vymazlit kapkou něčeho ostřejšího. 🙂

Jednoduše řečeno – pokud chcete do mikulášské nadílky zakomponovat nenápadně ovoce, tak ta od Ovocňáku je ideální „trik” na ty, kdo očekávají sladkosti. 😉

 

Ovocňák

Ovocňák je značka v Česku a na Slovensku vyráběných 100% ovocných a ovocno-zeleninových pochoutek a nápojů. Využívá výhradně české a slovenské suroviny z oblasti CHKO Bílé Karpaty a okolí. Většinu si pěstuje ve vlastních sadech na česko-slovenském pomezí.

Ovocňák založila rodina Kořínkových v roce 2011 a prvním vyráběným produktem byly čisté ovocné mošty. Od té doby se nabídka rozšířila na mošty, pyré, sušené ovocné plátky a rakytníkové produkty (šťávy, sirupy, marmelády, čaje). Všechny produkty Ovocňáku jsou čistě přírodní, 100% ovocné (případně zeleninové) a neobsahují žádné chemické konzervanty nebo jiná aditiva.

Více informací naleznete ZDE