Konečně kvalitní a levný robotický vysavač s vytíráním

Konečně je na českém trhu kvalitní, a přitom levný robotický vysavač s vytíráním. V nepřeberném množství robotických produktů není lehké se orientovat, ale stálice na českém trhu CleanMate, přináší novinku, která opravdu stojí za to.

CleanMate RV500 je robotický vysavač s gyroskopickou navigací, který systematicky podlahy zametá, vysává a zároveň vytírá. Kvalitní Li-ion baterie zajistí dlouhou výdrž úklidu. Vysoce výkonný, tichý BLDC sací motor posbírá veškeré nečistoty z vašich podlah včetně koberců. Výstupní HEPA filtr zachytí i jemné částečky prachu a alergeny. Pomocí plánovače úklidu můžete CleanMate RV500 zvolit čas, kdy bude robotický vysavač vaše podlahy uklízet. Po dokončení úklidu sám vyhledá nabíjecí základnu a začne se nabíjet.

Robotický vysavač CleanMate využívá jeden praktický zásobník, který obsahuje 500 ml zásobníku na prach a 170 ml zásobníku na vodu. Žádná výměna zásobníku, vše je umístěno v jednom. Nádobka na prach pojme mnoho nečistot a velice snadno se vyprazdňuje.

CleanMate podlahy vytírá mokrým mopem z jemného mikrovlákna, pro dokonale vyčištěnou podlahu, zbavenou mikroprachu a dalších nečistot. Mop je při úklidu neustále dovlhčován z vestavěného zásobníku na vodu.

HEPA filtr pomáhá zachytit jemný prach, alergenní roztoče či zvířecí alergeny. CleanMate RV500 je vhodný i do domácnosti s alergikem. HEPA filtr zabraňuje úniku drobných částeček prachu zpět do vzduchu.

Cena robotického vysavače je více než příznivá v porovnání s množstvím prací, které za vás tento pomocník doma zastane.