Koncert pro Humpolec připomene odložený Bernard Fest

„Už podruhé jsme z důvodu nepříznivé epidemické situace museli odložit Bernard Fest. Naše město se v době festivalu úplně promění, Humpolec akcí žije. Věříme, že nejen nám se po úžasné atmosféře stýská. Proto jsme jako připomínku a malou náhradu za odložený festival připravili Koncert pro Humpolec,“ uvádí motiv k uspořádání akce Stanislav Bernard, spolumajitel Rodinného pivovaru Bernard.

Koncert pro Humpolec

Koncert odvysíláme v pondělí 17. května 2021 v 20:15 z nového, zatím neotevřeného, návštěvnického centra pivovaru. Koncert pro Humpolec bude možné sledovat na facebookové stránce pivovaru a na portálu Vimeo.

Kamil Střihavka akusticky

Koncert pro Humpolec odehraje zpěvák Kamil Střihavka akusticky s kapelou The Leaders Acoustic Band! Kapela vystoupí ve složení Petr Henych – akustické kytary, Martin Ivan – kontrabas, Patrik Sas – bicí nástroje, Michal Vejskal – klávesy, Markéta Podhajská – perkuse, Ondřej Klímek – saxofon, flétna a David Babka – steel kytara.

 

Kamil Střihavka

Festival  Bernard Fest podruhé odložený

Dlouhodobě nepříznivá epidemická situace přinutila Rodinný pivovar Bernard už podruhé přesunout oblíbený Bernard Fest, jehož historie se bez přestávky psala už od roku 1994. „Loni jsme festival o rok odložili, letos jsme se rozhodli stejně. Akce vyžaduje několikaměsíční přípravy, úsilí mnoha lidí a vysoké výdaje, které nelze vynakládat bez jistoty, že se událost uskuteční,“ říká PR manažer pivovaru Zdeněk Mikulášek s tím, že festival je přesunutý na červen roku 2022.