Jak na výměnu bojleru?

Doba provozu bojleru závisí na stavu jeho topného tělesa, tvrdostí a tlaku vody . Pokud dojde k poruše, bude možná nutné opravit ohřívač . V této článku my vám řekneme, v jakém případě je potřeba vyměnit starý bojler za nový.

Jak na výměnu bojleru?

Často se stavu že bojler přestal ohřívat vodu. především je třeba podívat na pojistky nebo jistič. Možná že stačí jen vrátit pojistky na spravnou polohu a zase budete mít teplou vodu. Predtým než budete pojistky nahazovat zpatky. Předtím než budete pojistky nahazovat zpátky můžete se ujistit že z bojleru neteče žádná voda. Pokud je to tak můžete pak pokračovat. Pokud ten bojler nezačne zase ohřívat vodu bohužel,  budete muset objednat instalatéra aby vám zjistil v čem je příčina nefunkčnosti bojleru. U bojleru může být několik příčin nefunkčnosti. První je zavada relátka. druha příčina nefunkčnosti může být v tom že u bojleru odešlo topné těleso. třetí  příčina může být v tom že bojler praskl a vytekla z něj voda, kvůli tomu bohužel přestala fungovat topné těleso a veškerá elektřina toho bojlerů. Abyste věděli přesnou příčinu nefunkčnosti bojleru nejlepší objednat profesionálního instalatéra který zjistí vám tu příčinu a řekne co se s tím dá dělat. Pokud vám bojler protéká bohužel nezbývá nic jiného než výměna bojleru. Není to nic tragického ale samozřejmě je to nečekaná investice. Pokud chcete vyměnit bojler s nejmenší ztrátou vašeho času, profesionálně nainstalovat nový ohřívač, starý bojler nechat ekologicky zlikvidovat – obraťte se na naši profesionálové který vám zajistí vysoký kvalitní servis. Výměna bojleru Praha.

 

Jak vybrat bojler? 

 

Výběr bojleru není tak jednoduchá věc. Na trhu existuje stovky dodavatelů různých bojleru a ohřívačů vody.  Jak vybrat nejkvalitnější bojler za lidovou cenu? V Česku hodně se používají značka Dražice které na trhu od roku 1900 . Tato značka má poměrně vysokou kvalitu a dobrou cenu. Naše řemeslníky doporučuji používat bojlery Dražice protože mají jistotu že tento ohřívač vody proslouží dlouho a bezvadně.

 

Výměna bojleru, jak postupovat co udělat první v první řadě? 

Naší instalatéři praha 4 pomohu vám vyměnit bojler kdykoliv buďto ve dne nebo v noci. Stačí zavolat Jednomu z našich instalatéru, který vám poradí, doporučí správně objem bojleru typ bojleru a řekne konečnou cenu za výměnu. Vždycky poskytujeme záruku na montážní práce od 24 měsíců a navíc. Navíc od nás dostanete urgentní servis v případě potřeby instalatér k vám dorazí co nejrychleji do 60 minut a pomůže zbyl jakou poruchou nebo opravou