Garnier představuje sílu ampulí v textilní masce

Garnier uvádí nové textilní masky se sílou ampulí, jejichž výsledek je díky vysoké koncentraci účinných látek viditelný už za 5 minut. Jsou tedy ideální pro ranní beauty rutinu, ve které nechcete ztratit ani minutu navíc. Tři varianty pro tři různé potřeby vaší pleti – najděte si tu svou mezi textilní maskou s vitaminem C* a extraktem z ananasu pro rozjasnění unavené pleti, maskou s kyselinou hyaluronovou a extraktem z melounu pro hydrataci a vyplnění nebo maskou s obsahem niacinamidu a extraktem z kapusty pro vyvážení pleti a snížení nadbytku mazu.

Textilní maska s vitaminem C* a extraktem z ananasu – ranní vzpruha pro pleť

Příliš krátký spánek, sezónní změny, ale i stres před ranní poradou se mohou neblaze podepsat na vzhledu naší pleti. Pokud chcete po ránu své pleti dopřát trochu povzbuzení, vyzkoušejte sílu ampule v textilní masce s vitaminem C* a extraktem z ananasu, díky které bude pleť už po 5 minutách  zářivější, nabitá energií a zklidněná. Extrakt z ananasu ve spojení s 1 % vitamínu Cg přinese unavené pleti potřebné rozjasnění.

 

Garnier Content Skin Mask

*Vitamín Cg = derivát vitamínu C

Textilní maska s obsahem kyseliny hyaluronové a extraktem z vodního melounu – pro hydrataci a vyplnění

Dopřejte své pleti pořádnou dávku hydratace, vyplnění a pocit svěžesti, které se vám budou hodit nejen před ranní schůzkou. Nová textilní maska se sílou ampule obsahuje 1 % kyseliny hyaluronové, která je známá tím, že na sebe váže až 1000x více vody, než sama váží, a extrakt z vodního melounu. Již za 5 minut  bude vaše pleť vypnutá, viditelně vyhlazená a revitalizovaná. Hodí se pro pleť, která je unavená či ochablá, oceníte ji i ráno před povinnostmi celého dne či při sezónních změnách.

Garnier Content Skin Mask

Textilní maska s obsahem niacinamidu a extraktem z kapusty – detox pro znečištěnou pleť

Nová textilní maska se sílou ampule obsahující extrakt z kapusty a niacinamid přispívá ke zdravě vypadající pokožce. Již za 5 minut  se pleť zdá být méně lesklá, je viditelně vyčištěna a čistě a zdravě září. Kdy po této masce sáhnout? Ideálně den po konzumaci nezdravého jídla, maska se vám bude hodit i v případě znečištěné pleti a při sezónních změnách, které se na vzhledu pleti podepisují.

 

Garnier Content Skin Mask

Jak se textilní masky se sílou ampule používají?

Je to velmi jednoduché, masku nejprve rozložte a přizpůsobte ji konturám vaší tváře. Nechte působit 5 minut a následně odstraňte. Nevstřebaný zbytek můžete vmasírovat do pokožky nebo setřít vatovým tamponem. V případě masky s kyselinou hyaluronovou se vám díky vysoké koncentraci této látky může zdát, že je pokožka na dotek lepivá – nebojte se tedy přebytečný zbytek důkladně setřít. Hotovo!