Deník UGO očisty – Den třetí před Očistou

Třetí den před očistou již začínají převažovat plusy na mínusy. Odezněla bolest hlavy z nedostatku kofeinu a dostavila se naopak lehkost a příjemný pocit v celé trávící soustavě lidově řečeno „břicho je lehčí“.

Třetí před Očistou

Jak jsme již v předchozích dnech zmínili, máme jíst stravu bez tučných jídel, bez uzenin, bez těstovin a můžeme také během tohoto období využívat doporučená jídla ve všech UGO Salateriích a UGO Freshbarech. My jsme si vybrali k obědu pečeného lososa s čočkou a jídlo bylo velmi chutné. Tento den už připravil stoprocentně tělo na dny nadcházející a samozřejmě kdo s touto očistou nemá již zkušenost, si trochu udělal představu o tom, jaká bude jeho strava během příštích tří dní, protože šťávy obsahují mnoho látek, které jsme tyto tři dny měli v tuhé stravě.

 

Závěr

Jsme tedy připraveni na den D – tedy první den očisty a můžeme si v hlavě srovnat, co nás čeká a připravit se na svých 6 lahviček se šťávami. Pro nováčky to můžeme nazvat bobříkem UGO Očisty. Nečeká Vás žádné strádání, jen pohoda a nový poznatek.