Deník UGO očisty – Den druhý před Očistou

Tento den jsem si pomalu začal zvykat na nové pocity. Bez kávy a uzenin, bez alkoholu se tělo pozvolna začíná měnit. Bolest hlavy a mírná únava ustupuje a vystřídá ji mírný pocit hladu. Tak pokračuje příprava na dny s čerstvými šťávami.

Druhý den před Očistou

Velice zde záleží, jaký druh stravovaní jste měli dříve, než jste se rozhodli zkusit očistu. Pokud to byla pestrá strava tvořená kvalitním masem, zeleninou, ovocem a dalšími potravinami zdravé výživy, není to až takový problém tyto dny v pohodě absolvovat.  

U mě to poprvé bylo jiné. Byl to mírný šok pro organizmus. Po uzeninách a mase (a to tučném), přišla rostlinná strava doplněná o luštěniny. A to byla velká změna.

Pocity

Chuť na dřívější stravu, na propečený bůček a voňavou klobásku, je tu stále. Avšak již po dvou dnech cítíte v břiše klid a takové prázdno. Získáte mnoho energie za málo jídla. Najednou vidíte, kolik je třeba sníst za den, abyste mohli normálně fungovat. Je to o mnoho méně než dříve, a přesto je Vám fajn. Když dodržujete návod jídelníčku z UGO Očisty, máte jistotu, že své tělo neošidíte o žádné důležité potraviny ve své výživě.

 

Závěr

Po druhém dni se cítím o mnoho lépe, hlava již tolik nebolí a jsem lehčí a spokojenější. Naučil jsem se o jídle přemýšlet, což je dobré a bude mi ku prospěchu k dosažení mého osobního cíle – redukce hmotnosti a snížení krevního tlaku.