“Darujte úsměv” dětem, které to potřebují letos o Vánocích v Hard Rock Cafe®Praha

Pomáhát druhým je pouze na nás, a tak Hard Rock Cafe Praha® tento rok hledá hosty, kteří by podpořili znevýhodněné děti prostřednictvím Nadace Terezy Maxové a “Darovali úsměv”. Pod heslem “Udělejte si čas být laskavý” společnost Hard Rock® vyzývá hosty, aby se zapojili do šíření vánoční nálady a přispěli dětem finanční částkou. Návštěvníci, kteří dorazí do Hard Rock Praha, mohou do 9. ledna 2020 vhodit příspěvek pro Nadaci Terezy Maxové do speciálních kasiček, které se nachází v Rockshopu  u vchodu do restaurace.

Hard Rock Cafe Praha shromáždí všechny příspěvky, které budou věnovány dětem pomocí Nadace Terezy Maxové a předá je 10. ledna 2020.

 

Pro více informací o projektu “Daruj úsměv” v Hard Rock Cafe Praha navštívit stránky https://www.facebook.com/events/1013289199004302/.

Pro rezevaci je možné navštívit webové stránky https://www.hardrockcafe.com/location/prague/cs/.  

Chcete-li zakoupit zboží z kolekcí Hard Rock Cafe, navštivte online Rock Shop® na www.shop.hardrock.com. Další informace o značce Hard Rock Cafe naleznete na webu www.hardrockcafe.com

 

Hosté Hard Rock Cafe®Praha mohou finančně obdarovat děti prostřednictvím Nadace Terezy Maxové

 

O Nadaci Terezy Maxové:

Posláním Nadace Terezy Maxové dětem je umožnit každému dítěti prožít spokojené a bezpečné dětství v rodinném prostředí a dát znevýhodněným dětem šanci na lepší život. Mezi hlavní cíle nadace patří prevence nežádoucího odebrání dětí z rodinného prostředí, a to zejména z důvodů chudoby, a podpora všech forem náhradní rodinné péče. V oblasti ústavní výchovy nadace podporuje vzdělávání dětí a rozvoj jejich dovedností, a poskytuje jim tak lepší šanci na produktivní a naplněný život po opuštění dětského domova.

 

TERIBEAR je „méďa hrdina“, symbol fundraisingového projektu Nadace Terezy Maxové dětem. A s ním může být hrdinou každý, kdo si koupí výrobky s logem červeného medvídka, TERIBEAR znamená radost hned dvojitou: koupí designových výrobků ze speciální limitované edice podpoříte náhradní rodinnou péči a pomůžete potřebným dětem najít domov. Od roku 2009 už takto s TERIBEAREM rozdělili více než 10 milionů korun. Více na: https://www.teribearshop.cz/ a https://www.trendybrandy.cz/