Čeští studenti zvolili L´Oreal jako top zaměstnavatele v kagegorii FMCG, třetí rok v řadě

Společnost L‘Oréal Česká republika se opět umístila na 1. místě ve studentské anketě TOP ZAMĚSTNAVATELÉ 2021 v kategorii Spotřebitelský průmysl, kterou již po desáté uspořádala Asociace studentů a absolventů vysokých škol v České republice (ASACR). Letos v této prestižní studii hlasovalo 12 008 studentů českých vysokých škol, kteří vyjadřovali své preference ohledně potenciálních zaměstnavatelů.

„Ocenění si velmi vážíme. Jeho obdržení, již třetím rokem v řadě, je pro nás jasným znamením uznání naší snahy poskytnout studentům zajímavé a praktické zkušenosti. Je to skvělá zpětná vazba, která potvrzuje, že je L’Oréal lídrem nejen ve svém oboru, ale také jako zaměstnavatel, “ řekla Brigitte Streller, generální ředitelka L´Oréal Česká republika.

Brigitte Streller

Studie TOP zaměstnavatelé

Studie TOP zaměstnavatelé je projektem Asociace studentů a absolventů, který probíhá mezi studenty českých Vysokých škol. Je realizována ve spolupráci s prestižní výzkumnou agenturou GFK, univerzitami, studentskými organizacemi a firemními partnery. Cílem studie je poskytnout jedinečné údaje celému studentskému vysokoškolskému světu, kdo jsou TOP zaměstnavatelé a kde by se měli studenti, příští absolventi, ucházet o práci.

Cílem studie je poskytnout jedinečná data celému světu studentských univerzit, kdo jsou TOP zaměstnavatelé a kde by se budoucí absolventi měli ucházet o zaměstnání. Studie zároveň navrhne společnostem, jak se stát preferovaným zaměstnavatelem.

Top zaměstnavatelé

„Mezi umístěnými společnostmi na prvních místech není ani v letošním jubilejním ročníku příliš změn a překvapení. Můžeme tedy konstatovat, že TOP 5 v každé oborové kategorii je mezi lety poměrně stabilní. Je zřejmé, že na českém trhu dominují silné značky, které jsou atraktivní nejen pro své zákazníky, ale zejména pro své budoucí zaměstnance. Kromě stálic mezi vítězi a umístěnými na stupních vítězů letos posiluje rostoucí trend českých IT zaměstnavatelů, kteří utvrzují své pozice v mezinárodní konkurenci,“ řekl k výsledkům Jakub Hořický, ředitel studie TOP Zaměstnavatelé.

Výsledky letošního ročníku jsou k vidění na www.topzamestnavatele.cz

O Asociaci studentů a absolventů

Asociace studentů a absolventů je nezisková organizace. Jejím cílem je umožnit svým členům osobnostní i profesní rozvoj díky aktivnímu zapojení do různých projektů. Předmětem činnosti je realizace projektů od prvotního nápadu, přes fázi příprav, uskutečnění, až po fázi vyhodnocení. V letošním roce oslaví Asociace 13 let své existence, a tedy více než celou dekádu znalostí, zkušeností a know-how v oblastech HR marketingu a Employer Brandingu přímo na míru trhu v České republice. Svými aktivitami za tyto roky již zasáhla stovky tisíc studentů od středních škol, přes ty vysokoškolské až po absolventy a úspěšné manažery.

Zároveň pomáhá všem českým školám stavět NÁRODNÍ ABSOLVENTSKOU DATABÁZI ABSOLVENTI.cz a tím strategicky a dlouhodobě řešit spolupráci škol s absolventy.

Společnosti L’Oréal v České republice a na Slovensku

L’Oréal Česká republika a L’Oréal Slovensko, jako součást skupiny L´Oréal, která se věnuje kráse více než 100 let, má na místních trzích více než 20 let historie. Díky svému jedinečnému mezinárodnímu portfoliu více než 27 různých a doplňujících se značek je L’Oréal v České republice a na Slovensku přítomen ve všech distribučních kanálech: supermarketech a hypermarketech, drogeriích, lékárnách, parfumeriích, kadeřnických salonech, značkových maloobchodech a internetových obchodech.