BILLA pokračuje v podpoře zdravotníků

Obchodní řetězec BILLA od nového roku intenzivně pokračuje v zásobování zdravotníků vitaminy. Od počátku covidové krize již šestá dodávka ovoce a na požadavky zdravotníků i balená voda tentokrát putovala do pražské Thomayerovy nemocnice na anesteziologicko-resuscitační oddělení. Závoz do dalších tří nemocnic po republice je naplánován na nejbližší dny.

 

Společnost BILLA zprostředkovala v průběhu února další předání ovoce a balené vody zdravotnímu personálu. Do pražské Thomayerovy nemocnice zavezla firma čerstvé pomeranče bohaté na vitamin C a 2 palety balených vod včetně Magnesie bohaté na minerály z centrálního skladu v Modleticích u Prahy. Dar převzal Ing. Erik Onoda, zástupce vedoucího Odboru stravování.

„Už skoro rok zdravotníci odvádějí intenzivní a velmi náročnou službu společnosti a toho si moc vážíme. Proto je i naše zapojení do projektu Pomoc nemocnicím dlouhodobého charakteru a hodláme v něm pokračovat tak dlouho, jak to jen půjde,“ řekla manažerka korporátní komunikace BILLA ČR Dana Bratánková.

Za minulý rok BILLA rozdala celkem 17 tun ovoce do nemocnic v Uherském Hradišti, do Fakultní nemocnice Motol, Nemocnice v Mariánských Lázních a Nemocnice Na Homolce. BILLA letos v lednu předala další 2 tuny ovoce nemocnici v Teplicích. V nejbližší době plánuje aktivitu v rámci Pomoci nemocnicím rozšířit do nemocnic ve Zlíně, Brně a Českých Budějovic.