BILLA odmění zaměstnance na prodejnách dárkovou kartou v hodnotě 2 500 Kč a navýší příplatek za práci na Štědrý den o 50 %

  • BILLA rozdá svým zaměstnancům na prodejnách vánoční dárkové karty za jejich odvedenou práci a servis zákazníkům ve výši 2 500 Kč
  • Letos společnost BILLA tak vyplatí svým zaměstnancům mimořádné odměny v celkové výši až 7 000 Kč
  • Zaměstnanci pracující na Štědrý den dostanou navíc příplatek za práci ve svátek zvýšený o 50 %.

Společnost BILLA

Společnost BILLA provozující v České republice již 240 supermarketů předá svým zaměstnancům na prodejnách dárkové vánoční karty v hodnotě 2 500 Kč. Zaměstnancům pracujícím o Štědrém dni navíc navýší příplatek za práci ve svátek o 50 %. Jde o další poděkování všem zaměstnancům za práci ve ztížených podmínkách v průběhu koronavirové pandemie.

Všichni zaměstnanci na prodejnách, kteří pro firmu pracují více než rok, dostanou od společnosti BILLA vánoční dárkové karty ve výši 2 500 Kč. Nováčky na prodejnách pak firma odmění nabitou kartou ve výši 1 000 Kč.

Speciální odměna v podobě navýšeného příplatku o 50 % připadne všem, kteří nastoupí na směnu na Štědrý den a zajistí zákazníkům 100% servis a bezproblémový nákup i v tento sváteční den.

„Letošní rok byl za poslední léta tím nejobtížnějším pro všechny z nás, a to jak po psychické, tak i fyzické stránce. Naši zaměstnanci odvedli skvělou práci a za to jim patří velký dík. Byli a stále jsou klíčovými lidmi při zajišťování zásobování obyvatel a jako lidí v předních liniích si jich velmi vážíme. Věříme, že jim touto odměnou zpříjemníme nadcházející vánoční svátky v kruhu jejich nejbližších,“ říká Šárka Brennerová, vedoucí personálního oddělení BILLA Česká republika.

Více informací naleznete ZDE