Běh pro babi a dědu – připojte se k virtuálnímu běhu pro seniory

Běh na pomoc seniorům bude probíhat v termínu 1. 11. – 21. 11. 2020 a kdekoliv po celé ČR. Ať už poběžíte venku nebo doma, poběžíte symbolické 3 kilometry (kdo chce, může více). Do mailu vám dorazí startovní číslo se jménem. To si můžete vytisknout a připnout na hruď.

Virtuální běh pro seniory

Nezapomeňte se vyfotit s výsledkem a číslem a postnout fotku na Instagram s hashtagem #SELMAPOMAHA. Abychom vás mohli zobrazit na našem instagramu, můžete použít označení @MYNIGHTRUN a @KRASAPOMOCI

STARTOVNÉ: 300 KČ + dobrovolný příspěvek 

Registrace ZDE

Konec registrace je 20. 11. VE 16:00 HODIN.

STARTOVNÍ BALÍČEK:

•virtuální startovní číslo se svým jménem a částkou, kterou pomáháš
• KOVOVÁ BAREVNÁ MEDAILE ŠELMY NN NIGHT RUN – POŠTOU
• certifikát jako poděkování za účast a pomoc
• číslo slouží jako lísteček do tomboly o skvělé ceny!
• slevy a vouchery od našich partnerů

 

VIRTUAL CHARITY NN NIGHT RUN pomáhá seniorům

Nadace Krása pomoci podporuje již od r. 2008 seniory a pomáhá jim prožít důstojné stáří doma. Aktuálně se soustředíme nejen na rozvoz nákupů, zajištění léků a ochranných pomůcek, ale také na problematiku sociální izolace seniorů. Je prokázáno, jak špatný vliv má ztráta sociálního kontaktu na zdraví a psychický stav starších osob. Odloučení může představovat stejné riziko, jako je samotná nákaza. Proto se snažíme reagovat rychle – pracujeme na projektu Psychoterapeutická linka pro seniory do domácností, domovů pro seniory či nemocnic. Chceme zprostředkovat pokojové květiny do uzavřených domovů. Plánujeme podpořit mezigenerační sdílení zapojením (před)školáků do výroby maskotů a křížovek seniorům pro zkrácení dlouhé chvíle. Zapojujeme dobrovolníky na kamarádské hovory po telefonu a mnoho dalšího. Děkujeme všem běžcům za podporu toho, co děláme!

Pokud se vám myšlenka líbí, budete mít možnost také vyzvat své kamarády a známé, a sdílet ji, kde vás napadne.Jakmile dorazí Vaše číslo do mailu, můžete ho hned nasdílet na sociálních sítích a napsat pomáhám seniorům, poběž se mnou! Speciální pro tento účel jsme vytvořili nový hashtag:

#SELMAPOMAHA

VÍCE INFORMACÍ O VIRTUÁLNÍM BĚHU A MOŽNOST REGISTRACE:
http://www.eventreg.cz