Automobilová značka Pagani Automobili představuje vůz Huayra Roadster BC v mobilní hře CSR Racing 2 společnosti Zynga

Společnost Zynga Inc. ), přední světová společnost v oblasti interaktivní zábavy, dnes v nejoblíbenější mobilní závodní hře na světě, CSR Racing 2 (CSR2), představila nový hypercar značky Pagani Automobili, Huayra Roadster BC. Je to poprvé, kdy výrobce automobilů představil opravdové designérské auto v mobilní hře dříve, než jej zveřejnil. Vůz Roadster BC se představí ve speciálním žebříčku s 80 závody, na jehož konci se odemkne výsledková tabulka závodů na čas.

Pagani Huayra Roadster BC je hypercar, který ztělesňuje dokonalý technický a inženýrský vývoj značky Pagani v kombinaci s nejvýznamnějším výzkumem na poli stylu a elegance. Společnost Zynga tento vůz ve hře CSR2 pečlivě zrekonstruovala. Stejně jako skutečný vůz, je řemeslně vyroben pro zákazníky Pagani.

„CSR2 dává hráčům příležitost řídit vzácná a skvělá auta, jakou většina z nás zažije pouze ve svých snech,“ řekl Julian Widdows, viceprezident společnosti CSR2. „Když vidíte hladkou a elegantní závodní jízdu vozu Pagani Roadster BC v ulicích hry CSR2, je to triumfální spojení vědy a umění. Naše hrdost dostoupila vrcholu, když jsme byli vybráni jako partneři značky Pagani Automobili, abychom představili vůz Roadster BC veřejnosti.“

„Když před 44 lety Horacio Pagani poprvé začal navrhovat automobily, nikdo si nemohl ani představovat, že auto jako Roadster BC bude někdy předvedeno světu v mobilní hře,“ řekl Michael Staskin, generální ředitel společnosti Pagani Automobili America. „Rozhodli jsme se při uvedení vozu Roadster BC spolupracovat se společností CSR2, protože obě naše společnosti jsou lídry v našich odvětvích, obě věnují neuvěřitelnou pozornost designu a detailům, a obě stále překračují hranice představ o tom, co se v automobilovém průmyslu považuje za normální.“

Mobilní hra CSR2 oslaví vůz Huayra Roadster BC žebříčkem s 80 závody, do kterého mohou hráči vstoupit pomocí auta Pagani Huayra Coupé, které získá každý hráč hry. Během akce mají hráči možnost přidat do své sbírky vůz Pagani Huayra Roadster BC. Jako konečnou odměnu mohou hráči vyhrát auto Pagani Zonda HP Barchetta, kterým doplní svou kolekci aut Pagani. S využitím rozšířené reality mohou hráči zaparkovat svá auta Pagani také na svých příjezdových komunikacích v reálném světě, otevírat jednotlivé panely a prohlížet si podrobnosti zblízka.

Hra CSR2 je k dispozici ke stažení zdarma v App Store a na Google Play. Další informace o hře CSR2 najdete na komunitních kanálech hry na Facebooku, Twitteru, Instagramu a YouTube.