Alchymista Vám v Brně připraví parfém pro Vás , doslova oblékne Vás do Vaší vůně



 Začalo to jako koníček, ze kterého se stala profese kombinující vášeň a lásku. To je moto zdejšího ráje vůní.

Parfémy a vůně jsou světem fantazie. Přinášíme Vám sen o osobním parfému míchanému přímo Vám na míru. Váš parfém je vaše identita, společně připravíme Váš parfém s kapkou lásky. Všechno na vás čeká u Alchymisty.  

Postup vzniku parfému

Tolik ze stránek Alchymistových a nyní naše osobní zážitky. Vstupujeme do místnosti z ulice a vidíme mnoho lahviček s nám, zatím, neznámým obsahem. Na základě objednávky přicházíme na daný čas. Jsme uvedeni do další menší místnosti a sedáme si do křesílek. Přijeli jsme ve dvojici a tak přednost dostává žena a odchází s Alchymistou do oné tajemné místnosti s vůněmi. Vše sleduji zpovzdálí a popíjím podanou kávu s vynikající chutí.

Tajemné vůně pro Vás



Booking.com

 

Prvně přichází dotazy na práci a jaké vůně moje kolegyně preferuje a pak se pomalu a v klidu otvírají lahvičky. V každé je jiná barva vůně a tak pomalu a v pohodě vybírají nejvhodnější kombinaci. To celé trvá zhruba 10 minut. Poté se vrací ke mě a přímo před námi vzniká, kombinací vybraných vůní parfém na míru. Parfém dostane své číslo a je to jen a jen Váše osobní vůně. Alchymista se usmívá a trpělivě vše vysvětluje. Mluví tichým a příjemným hlasem s exotickým přízvukem, .


A jak je to s pánským parfémem?  

Dnešní doba vyžaduje  u  muže, aby voně,l a to příjemně a především sexy. Časy, kdy stačilo  koupit si kolínskou vodu po holení jsou dávno pryč. A tak přichází čas pro moji vůni. Požádám kolegyni o pomoc a opět vybíráme vůně a další. Po chvilku mám pocit ztráty čichu. Intenzivně jsem přičichl k zrnkům kávy , pro obnovení čichu. Vše se po chvilce srovná a my pokračujeme ve výběru. Je to o mnoho rychlejší a pro mě je nabídka méně pestrá. Rozhoduje věk a to, kam si mě Alchymista pracovně zařadil.

 

Alchymistovo království

Máme před sebou čtyři vůně  a mezi nimi  se rozhodujeme , které použijme pro mužský parfém. Musí to být kombinace sexuální přitažlivosti, avšak zároveň decentnosti . To, co osloví  a potěš , ženu leč neomámí velkou intenzitou. Když jsme rozhodnuti, jaké  vůně,jsou pro mě vhodné,nastává stejný proces vzniku parfému na míru jako u ženy.

Dávám číslo mé vůni a jsem překvapený, jak zvláště a exoticky voním

Závěr

Naše představy se naplnily a my oba byli spokojeni z návštěvy u mága vůní. Ještě než opouštíme místo kráse zaslíbené, tak si prohlížíme doplňkový prodej šperků. A v naší hlavě se mísí radost z tolika zážitků s mírnou nejistotou, zda jsme si opravdu namíchali tu pravou vůni pro nás . Již teď víme, že jsme zde nebyli naposledy …. přece je na světě tolik nádherných vůní.


Alchymista

Solnični 245/14, vchod z ulice Opletalova, 602 00 Brno – Česká Republika

+420 775 949 733

Otevírací doba

Rezervace

https://alchymistaparfumerie.simplybook.it/v2/

Pro vytvoření parfému je nutné provést rezervaci!

 

Otevírací doba:

  • Pondělí:     9:00 – 20:00
  • Úterý:         9:00 – 20:00
  • Středa:       9:00 – 20:00
  • Čtvrtek:      9:00 – 20:00
  • Pátek:        9:00 – 20:00
  • Sobota:      9:00 – 20:00
  • Neděle:      ZAVŘENO