Albert děkoval svým 17 000 zaměstnancům koncertem

Loňský i letošní rok byly a jsou náročné pro všechny, kteří pracují v první linii, nevyjímaje prodavačky a zaměstnance v prodejnách potravin. Albert se jim rozhodl poděkovat také koncertem. Populární skupina Jelen živě odehrála online koncert jen pro ně.

Exkluzivní online akce je další ze série poděkování, kterými Albert odměnil své kolegy za mimořádné nasazení a skvělou práci v náročných podmínkách ztížených bezpečnostně-hygienickými opatřeními.

„Během posledního roku a čtvrt našim kolegům opakovaně děkujeme za to, jak situaci zvládají a že jsme i v nejvíc vypjatých momentech společně zákazníkům poskytovali servis na vysoké úrovni, jak jsou u nás zvyklí. Teď, když se situace pomalu zlepšuje, rozhodli jsme se poděkovat i kulturním zážitkem, který mohli sdílet se svými rodinami,“ vysvětluje Ctirad Nedbálek, ředitel lidských zdrojů společnosti Albert.

Živý online koncert z Divadla Lucie Bílé

Živý online koncert z Divadla Lucie Bílé odstartoval ve 20:00 a hudební zážitek trval více než hodinu, v průběhu níž skupina Jelen zahrála své největší hity i písničky z nové desky a také zaměstnancům poděkovala za jejich práci. Během online koncertu psali zaměstnanci své vzkazy a poděkování přímo na obrazovku.

„Děkujeme za příležitost si zahrát. Byl to teprve náš třetí letošní veřejný koncert. Velkou radost jsme měli především z toho, že jsme mohli naším vystoupením poděkovat těm, kteří téměř celý rok zajišťovali svojí prací to, abychom mohli my ostatní aspoň částečně ‚normálně‘ fungovat,“ řekla k vystoupení skupina Jelen.