Zpěvačka Adéla vydává nový song!

Mladá vycházející star české pop music, zpěvačka Adéla vydává nový song Už nejsem tvá a chystá k němu i klip. Adéla chce navázat na předchozí úspěchy, a ještě překonat popularitu songu Nech to bejt.

Novinka hudebně odpovídá aktuálním trendům české pop music a ke zpěvačce dokonale sedí. Pokud jde o message písně, je poměrně jasná: Vystoupit z komfortní zóny a umět říct ne, i když je to někdy tak těžké. Nedělat neustále ústupky a nezůstávat jen ze zvyku s lidmi, se kterými nám není dobře. Snahu o změnu a zlepšení totiž vždycky musí mít obě strany, jinak je lepší ze vztahu co nejdřív odejít.

Adéla se tentokrát víc podílela i na samotném textu, na kterém spolupracovala s Matějem Vávrou,     a takhle nám song Už nejsem tvá popsala: „Je to o zamilovaném člověku, kterému láska nebyla opětovaná. Do vztahu dal kus sebe a jediné co se mu vrátilo byl pláč, křik a smutek. V songu zpívám, že už nechci duši potemnělou, chci, aby té druhé straně bylo líp, aby si srovnal vlastní život a třeba se potkají za nějakou dobu v jiné situaci a všechno bude jinak.

 

Skvělou zprávou pro fanoušky je, že k songu se v nejbližších dnech bude natáčet i klip a přípravy už jsou v plném proudu. Zatím můžeme prozradit pouze to, že klip bude poprvé minimalističtější, bez tanečnic a tanečníků. Tenhle styl se teď prosazuje i v zahraničí a zpěvačka díky tomu dostane víc prostoru. Zjistili jsme, že na klipu bude s Adélou spolupracovat známý video producent Jakub Mahdal, který má na kontě klipy skupin Chinaski nebo Slza i například zpěváka Sebastiana či zpěvačky Terezy Maškové. Rozhodně je se na co těšit!