Startuje nový zábavný pořad JSME S VÁMI s podtitulem A JE TO PRIMA!

Těšit se můžete na unikátní přímý přenos talkshow divadla Studio DVA z Primy, kde jsou hlavními hvězdami diváci a jejich dotazy. Účinkují Eva Holubová, Monika Absolonová a Bohumil Klepl.

Novinkový pořad JSME S VÁMI můžete poprvé vidět ve středu 15. dubna ve 21.35 na Primě.

Tento speciál talkshow, kterou běžně uvádí Studio DVA, budou moci diváci vidět na obrazovkách televize Prima už ve středu 15. dubna. Diváci mohou psát dotazy na Facebook Studia DVA (www.facebook.com/studiodva.cz/), případně na e-mail, a volat na telefon, který brzy zveřejníme. Naši hvězdní protagonisté budou muset na dotazy reagovat, improvizovat, a především vás budou bavit.

Hlavním posláním pořadu je, že herci divadla Studio DVA, ve spolupráci s Primou, chtějí podpořit divadla, poděkovat všem návštěvníkům za trpělivost s přesunutými a zrušenými představeními a také za podporu, ať už finanční nebo morální, či za sledování online streamů, které i když jsou většinou zdarma, řada lidí přispívá např. tzv. dobrovolnou vstupenkou (www.studiodva.cz/vstupenky/dobrovolna-vstupenka/). Je důležité, aby nás v těchto dnech neopouštěl humor. Diváci budou psát a telefonovat své dotazy a herci budou odpovídat a vtipně reagovat.

Po půlhodinovém vysílání na Primě se televizní studio přepne na sociální sítě – Facebook Primy (www.facebook.com/FTVPrima/) a Studia DVA, které bude vysílat na svém Facebooku tento přenos po celou dobu.