Šárka Rezková natočila novou píseň! Napsali ji Slávek Boura s Petrem Harazinem

Známá zpěvačka Šárka Rezková posílá do světa nový song, který pro ni napsali překvapivě Slávek Boura a čím dál více vyhledávaný textař Petr Harazin. Píseň se jmenuje Znám Tě líp.

 

Zamilované vyznání, které Rezková natočila ve studiu Mercury producenta Romana Mashy Šandora, je jiným typem písně, než na který byli do teď fanoušci zpěvačky zvyklí. „Nikdy jsem nechtěla mít ohraničený styl a tímto songem bych se ráda představila širšímu publiku,“ řekla Šárka Rezková, kterou v druhé polovině 90. let proslavil hit Borůvková ze stejnojmenného alba. Následně produkovala i další úspěšné desky, mimo jiné se svým manželem Jiřim Brabcem.

 

„Píseň Znám Tě líp, má, pokud jde o hudbu, zajímavou historii. Byla jsem seznámena s tím, že původně měl o ni zájem Andy Wright, zakládající člen skupiny Eurtyhmics a klávesista kapely Simpley Red.  Nakonec ale čekala ne mě,“ prozradila Rezková.

O text požádala se svým týmem nejprve Richarda Krajča. „On ale velmi kulatně doporučil dvorního textaře své kapely Kryštof Petra Harazina. A musím říci, že spolupráce dopadla výborně. Jsem s jeho textem velmi spokojená.“

 

Zpěvačka momentálně pracuje i na dalších písních a projektech. „Pevně věřím, že na podzim bude ve státě příznivá situace a nové písně budu moci představit na svých koncertech,“ dodala Šárka.