Patricia Gibneyová: POSLEDNÍ ZRADA

 Šestý případ inspektorky Lottie Parkerové. Čte Lukáš Hlavica

Když dvě mladé dívky nedorazí z nočního klubu domů, jejich rodiny jsou bez sebe strachy.

Z vězení totiž nedávno propustili Conora Dowlinga, muže, který jednu z dívek nenáviděl, protože právě kvůli ní skončil za mřížemi. Bohužel po pár dnech jsou v odlehlém squatu nalezeny obě dívky mrtvé. Mrazivé je nejen to, že jejich těla byla zcela zkrvavená, ale navíc obě v rukou svíraly stříbrné mince. Jaký vzkaz to po sobě vrah zanechává? Všechny stopy ukazují na Conora, ovšem jeho alibi je neprůstřelné. A zatímco se inspektorka Lottie Parkerová pouští do pátrání, v luxusním bytovém komplexu se najdou těla dalších dvou ubodaných dívek. A pak zmizí Lottiiny dcery…

Spisovatelka PATRICIA GIBNEYOVÁ žije v Mullingaru, městě obklopeném mnoha je­zery, které se nachází v samém srdci Irska. Je matkou tří dětí. Když jí před několika lety zemřel její manžel Aidan, vyrovnat se s jeho smrtí jí po­mohlo – a stále pomáhá – psaní.

Vydala dětskou knížku Spring Sprong Sally. Poté se pustila do psaní kriminálních thrillerů s inspektorkou Lottie Parkerovou. První kniha Andělé smrti (v originále The Missing Ones) z roku 2017 se stala bestsellerem, anglické verze se prodalo přes 500 000 výtisků. Dále u nás vyšly další díly Ukradené životy, Stará tajemství, Nebezpečná místa, Ani slovo a Poslední zrada.

virtuální album a Radiokarta, cena od 369 Kč

CR1211-9

EAN 8590236121195

Celkový čas 12 hodin 35 minut (67 kapitol)

Vydává Radioservis ve spolupráci s Euromedia Group – Témbr


JIŽ VYŠLO jako virtuální album a Radiokarta:

   

 

JIŽ VYŠLO na 2CD a jako Radiokarta:

  

www.radioteka.cz