Od Vídeňského valčíku až na Island: Tanečník ze StarDance Michael Petr vydává nový singl Až zítra

Zpěvák a tanečník Michael Petr, kterého mohou Češi znát také z taneční soutěže StarDance II, kde se proslavil jako taneční partner Lenky Filipové, přichází se svou novou písní Až zítra. Mohli jste ho slyšet i vidět v písničkách Čechoameričan, Jenom Tebe, kde vystupuje s vítězkou Stardance Alicí Stodůlkovou, nebo v úsměvné letní písni Hot Dog stand.

Nový singl Michaela Petra Až zítra

V písni Až zítra Michael zpívá o trpělivosti, čekání na správný vztah a jak touží poznat tu pravou.  Písnička vznikla v tomto roce a Michael v ní našel nový zvuk pro svoji další sólovou dráhu. Píseň Až zítra byla nahrána v Praze v Rooftop studios a postprodukce proběhla v Abbey Roads v Londýně.

Nadchne píseň i samotný videoklip

 Videoklip byl natočený na Islandu v září tohoto roku a opravdu je na co se dívat.  Michael si dal záležet nejen na kvalitě samotné písně, ale zároveň chtěl posluchače pomocí videoklipu přenést na dechberoucí prostředí jakým je právě Island. Ale Michael nezapomněl ani na své taneční kořeny a na píseň Až zítra se dá zatančit Vídeňský valčík.

Novinky pro rok 2022

„Tato píseň bude singlem, který odstartuje vydání nového alba O nás a na to se mohou posluchači těšit v dubnu příštího roku,“ prozradil Michael Petr.  Pro toto album má Michael nachystaných 8 videoklipů, které budou postupně vycházet v průběhu roku 2022. První klip spatří světlo světa již v lednu.