Na Donio.cz  můžete podpořit například soubor současného tance 420 People

Nikdo z nás neví, jak dlouho tato situace a z ní vycházející opatření budou trvat, přesto stále věříme, že se opět ve vyprodaném sále na jednom z  představení společně setkáme a budeme vám opět znovu moci předat tu neuvěřitelnou sílu a energii, kterou současný tanec přináší a to, pro co žijeme. Všichni  tanečníci, technikové, produkční a další lidé, bez kterých bychom nemohli představení uskutečnit, přišli ze de na den o svoji práci a my se snažíme to zvládnout a udělat vše pro to, abychom tuto dobu přečkali.

Přesto všechno jsme pozitivní, protože jen díky vám, divákům a vaší podpoře, fungujeme dál i online. Snažíme se být s vámi v každodenním kontaktu díky live workshopům, které vysíláme dvakrát denně na našich sociálních sítích, protože zdravé tělo, pohyb a společné sdílení nám teď mohou pomoci to vše zvládnout. Bojujeme společně!

Soubor současného tance 420PEOPLE

do jeho názvu  vepsali českou telefonní předvolbu, založili Václav Kuneš a Nataša Novotná na přelomu roku 2007/2008 po návratu z působení v jednom z nejprestižnějších světových souborů tanečního divadla – Nederlands Dans Theater Jiřího Kyliána. Společná vize vybudovat v Praze svůj vlastní soubor současného tance dala vzniknout značce 420PEOPLE, která v současné době působí na české i mezinárodní divadelní a taneční scéně již 11 let. 

Od roku 2018 převzal vedení souboru umělecký ředitel souboru a choreograf Václav Kuneš, který dal vzniknout choreografiím, které jste mohli ještě do nedávna vidět živě: MÁJ na Nové scéně Národního divadla, KRÁLOVNA VÍL v experimentální prostoru NoDu a dvě nejnovější choreografie: taneční show a rockový koncert v jednom THE WATCHER s kapelou Please The Trees a premiérová PANTHERA v divadle La Fabrika. 

Více informací naleznete ZDE