Módní přehlídka Ivety Nedomové na Portheimce


24.dubna předváděla své modely z přírodních materiálů v České kavárně Portheimka Ing.  Iveta Nedomová.

 

Jarní kolekce firmy NEDOMOVA s.r.o.

Kolekce představila zajímavé nápady pro jarní šatník žen všech věkových kategorií a typů postav. Veškeré modely byly zhotoveny výhradně z přírodních materiálů, nejčastěji byl použit len, ale také bavlna, hedvábí a viskóza.

Přehlídka modelů

Přehlídka byla zajímavá  tím, že modely předváděly nejen manekýnky ale i Iveta Nedomová, která přehlídku velmi zajímavě a vtipně moderovala a diváci se o každém modelu dozvěděli nejen z jakého je materiálu, ale také jaký účel plní  na oblečení nejrůznější detaily. Manekýnky se neprocházely na předváděcím molu, pohybovaly se přímo mezi diváky a ti měli možnost si použitý materiál osahat. 

Protože přehlídka byla prodejní, po skončení si každý mohl všechny modely prohlédnout, vyzkoušet případně objednat.

Termín nejbližší další módní přehlídky

Modely této výrazné brněnské architektky a návrhářky můžete vidět při módní přehlídce pro Stonožku, která se uskuteční 15. května 2018 od 16:30 ve Viničním domku v Praze – Modřanech (Adresa: Chuchelská 6/1, Praha 4 – Modřany).

 

O firmě NEDOMOVA S.R.O.

Česká firma NEDOMOVA S.R.O. je výrobcem módy z čistě přírodních materiálů. Svoji činnost započala v roce 1994. Zakladatelkou firmy je Ing. Iveta Nedomová, která vytvořila modely i pro známé české herečky (Květa Fialová, Eliška Balzerová). V prvních letech se naše firma specializovala na pletenou vrstvenou módu. Postupem času se do škály materiálů přidaly běžnější tkané látky. Předností oblečení je velmi snadná údržba.

 

Více informací naleznete na : http://www.nedomova.cz