Mistrovství ČR 2020 v latinskoamerických tancích

Mistrovství České republiky 2020 v latinskoamerických tancích se uskuteční v sobotu 1. února 2020 ve Velkém sále Paláce Lucerna, Štěpánská 61, Praha 1. Více než 200 nejlepších párů tanečního sportu z celé České republiky bude soutěžit o prestižní titul Mistra České republiky v kategoriích Junioři I a II, do 13 a 15 let, Mládež do 18 let, Top21 do 21 let, Dospělí do 35 let. Soutěžit se bude v pěti tancích latinskoamerického rytmu: samba, cha-cha, rumba, paso doble a jive.

Bude to den plný mládí, krásy a kvalitního tance za doprovodu atraktivní hudby. Taneční páry, trenéři a choreografové předvedou výsledky své celoroční práce při špičkových tanečních výkonech.

Přípravy v tanečních klubech naznačují, že nebude chybět zdravá ctižádost a velké napětí při soutěžním zápolení párů nejen na parketě, ale i fanoušků v hledišti, a to zejména českých a moravských tanečních klubů. Účast nejlepších tanečních párů na MČR v prostředí pražské Lucerny zaručuje divákům velmi zajímavou a vzrušující podívanou.

Nejen divákům v hale, ale i u televizních obrazovek chceme ukázat latinskoamerické tance v celé jejich kráse.

Snahou pořadatele je představit veřejnosti český taneční sport na špičkové úrovni, který si získává stále větší diváckou oblibu a současně prezentovat tanec jako jednu z vhodných sportovních volnočasových aktivit pro děti a mládež.

V průběhu minulých ročníku se podařilo do Lucerny přilákat velké množství tanečních párů z celé republiky, kteří se na tuto tradiční akci rádi vracejí nejen kvůli vysokému kreditu soutěže samotné, ale také kvůli nesporným kvalitám infrastruktury hlavního města a jeho mimořádným historickým hodnotám.

Předprodej vstupenek v síti Ticketmaster, www.ticketmaster.cz