Léto Heleny Vondráčkové na Slapech: Nakrmila kachny a setkala se s fanoušky

Tak jako každý rok tráví Helena Vondráčková většinu léta na svém hausbótu na Slapské přehradě! Právě tam se také setkala se svými příznivci z Česka, Slovenska i dalších evropských zemí.

„Tradiční setkání s mými fanoušky, kteří se sjeli z Čech, Slovenska, Polska a Ruska, se vydařilo!  Krásně jsme si popovídali, ogrilovali maso, opekli buřty… Bylo nám fajn,“ prozradila Helena. „Vylosované výherce jsme vzali lodí až k Orlické přehradě. Výlet byl krásný, ale tentokrát i s příchutí adrenalinu. Projížděli jsme zdymadlem – mezi Kamýkem a Orlickou přehradou – a tak jsme se všichni chopili díla, abychom přežili bez úhony,“ popsala zpěvačka.




Ta si na Slapské přehradě neužívá jen koupání, slunění, houbaření nebo chytání ryb. „K hausbótu se nám každý den jezdí ukazovat labutě s mladými a také kachny s mladými. Tak je pravidelně krmím,“ smála se popová legenda, která se na Slapech udržuje v kondici díky plavání ale také jízdě v kajaku nebo na paddleboardu.

 

Z hausbótu si pak odskakuje na naplánované koncerty. „Pokračuje mé turné Helena DNES, chystám tenisový turnaj na Zbraslavi Helena Cup, kterého se zúčastní řada mých kamarádů a kolegů a léto uzavřu tradičním výletem s mými blízkými přáteli na Kanárské ostrovy,“ dodala zpěvačka.

 

Kde můžete přes léto vidět Helenu:

  • 11.srpna – Trnava, amfiteátr
    17. srpna – Banská Bystrica, amfiteátr
  • 18.srpna – Valašské Meziříčí, amfiteátr
  • 31.srpna – Houšťka, amfiteátr

 

Foto: František Jirásek, archiv Heleny Vondráčkové



Booking.com