Kino SENIOR najde své pevné místo v programu frenštátského kina už od září

A je to tady! Kino i přes veškeré změny a omezení, které nemůže ovlivnit, před prázdninami opět mohlo obnovit svůj provoz a svým divákům nabízí to nejlepší, co je aktuálně ve filmové tvorbě možné a dostupné. Pevně věříme, že situace se bude vyvíjet pozitivním směrem a proto jsme se rozhodli od měsíce září do programu frenštátského kina zařadit již dříve avizované promítání projektu nazvaného Kino Senior. Projekt, který úspěšně funguje v řadě kin po celé republice přináší zvýhodněné filmové projekce, speciální čas a aktuální filmové hity. Na první projekci se diváci mohou těšit už v úterý 15. září 2020 od 10.00 hodin na český film 3Bobule. Nejen tyto projekce budou zároveň podpořeny zajímavým benefitem.

Kino senior bude promítat každé druhé úterý v letním a zimním režimu. V měsíci září se uskuteční dvě projekce ještě v tzv. „letním režimu“. Ta první v úterý 15. září a druhá v úterý 29. září 2020, vždy od 10.00 hodin. Další projekce budou následovat ve čtrnáctidenních pravidelných cyklech. Od října do března potom budou projekce uváděny vždy od 14.00 hodin odpoledne. Každá z těchto projekcí bude stát pouhých 60 Kč a nebude potřeba se prokazovat jakýmkoliv dokladem o věku. Filmové projekce pro seniory jsou přístupné všem, kdo v danou chvíli mají chuť a čas přijít. Kino Senior je určeno každému, komu nevadí si na nový film počkat tři až čtyři týdny od premiéry. Rozhodně neplánujeme promítat filmy pro pamětníky. A na jaké filmy se od září mohou návštěvníci kina těšit? Už teď můžeme prozradit, že to v září to budou snímky 3Bobule a Meky, v měsíci říjnu do programu Kina senior zařadíme filmy Havel, Šarlatán a následovat budou další snímky především z domácí filmové tvorby.

Také Kino Senior bude podpořeno zajímavým benefitem, který kino připravilo ve spolupráci s firmou Cykloservis Prašivka. Jedná se o velkou losovací soutěž „Do kina pěšky a domů na kole“. Pro jednoho z aktivních návštěvníků Kina Frenštát pod Radhoštěm je připravena skutečně atraktivní cena. Tou je elektrokolo v hodnotě 50 000 korun! Soutěž byla spuštěna už v červnu a poběží až do dubna 2021. V té době se může prakticky každý návštěvník, tedy i návštěvníci Kina Senior, zapojit do soutěže o toto elektrokolo. Pravidla soutěže jsou jednoduchá, k zakoupené vstupence návštěvník získá herní kartu kterou vyplní a vhodí do schránky ve foyer kina. Takto může učinit opakovaně, při každé návštěvě kina. Čím vícekrát naše kino navštíví, tím zvyšuje své šance na výhru. Jednoho z diváků vylosuje
v dubnu 2021 Miroslav Prašivka majitel firmy, která kolo do soutěže věnovala.