Interaktivní výstava Zlaté časy českého hokeje – Grévin Praha

Výstava Vám umožní se nejen pobavit, ale i nahlédnout do české hokejové historie.

Jsme národem sportovních fanoušků, milovníků zimních sportů a ledního hokeje a máme se čím chlubit. Letos v únoru uplyne dvacet let od fenomenálního úspěchu českého hokejového týmu na Zimních olympijských hrách v Naganu. Událost, která v roce 1998 spojila národ a nadlouho nás nabila pozitivní energií, však není jediným momentem v české hokejové historii, na který můžeme být právem hrdí. Kdy český hokej zažíval „zlaté časy“, prozradí zajímavá interaktivní výstava pro celou rodinu v muzeu Grévin Praha.

Grévin Praha: Zlaté časy českého hokeje

Výstava nabízí pro každého něco. Aby vás zaujala, nemusíte být zrovna skalním fanouškem hokeje. Vstoupíte jak jinak než hokejovou bránou a za ní se otevírá malý svět českého hokeje se spoustou zajímavostí z tohoto Čechy velmi oblíbeného ledového sportu. Objevíte například, v jakém dresu hrál český národní hokejový tým v roce 1911. Ale součástí výstavy je nejen unikátní výstava fotografií reprezentačních týmů za posledních sto let. Spolu s voskovými hokejovými hvězdami se návštěvník ocitá přímo uprostřed vřavy tohoto oblíbeného sportu.



Kromě  jedinečné možnosti vyfotit se s voskovým Jardou Jágrem přímo v akci a vyzkoušet si hokejový trenažér a vstřelit branku Dominátorovi, jednomu z nejlepších brankářů všech dob, je k dispozici pro všechny návštěvníky i  stolní hokej.

Výstava potrvá až do konce května, kdy už budeme znát výsledky Mistrovství světa v ledním hokeji 2018 v  Kodani.

 

Termín konání :

18.ledna – 31.května 2018

Místo:

  • Grévin Praha
  • Celetná 15
  • Praha 1

Vstupné:

od 219 Kč, děti do 5 let zdarma

Více informací naleznete  ZDE