Helena Vondráčková si podmanila Lucernu

Včerejší koncert Heleny Vondráčkové zakončil letošní turné Tour Helena DNES.V pražské Lucerně před vyprodaným sálem .

Koncert začíná

Krátce po 19. hodině zahájila včera v historickém sále pražské Lucerny Helena Vondráčková svůj koncert. Koncertní sál byl vyprodaný do posledního místa a diváci rozvrstveni v celém věkovém spektru pozorně poslouchali, tancovali a zpívali po celou dobu vystoupení.

Koncert byl rozdělen do dvou částí, kdy vystupovali hosté jako mistr světa ve stepu Tomáš Slavíček se svou skupinou. S ním opět Helena vystoupila a také předvedla taneční číslo. Musíme se poklonit před uměním této zkušené dámy české pop music. S dalším hostem Marianem Vojtkem Helena zazpívala v závěru jeho vystoupení společný duet.

Doprovodný orchestr a sbor

Charlie Band doprovázel Helenu Vondráčkovou. Kapelník Charlie Blažek  Stálými členy kapely Charlie Band jsou baskytarista Vladimír Kliment, klávesista Vít Pospíšil, sboristky Zuzana Ďurdinová a Lenka Kopecká, bubeník Camilo Caller a kytarista, aranžér, skladatel a kapelník Charlie Blažek.

Na podiu měli diváci možnost vidět i zástupce z Domova sociálních služeb Liblín. Helena Vondráčková navázala na jeho projev a zmínila, jaký velký význam pro ni má spolupráce s tímto zařízením.



Profesionální vystoupení Heleny Vondráčkové

Musíme ocenit vysoce profesionální vystoupení Heleny Vondráčkové a velmi zdařile uspořádaný koncert, který byl spojením starších a známých hitů s novými písněmi. V širokém spektru návštěvníků bylo vidět nadšení a radost a velký hudební zážitek. Objektivně musíme konstatovat, že bylo vidět, jak velkou váhu zpěvačka dává tomuto koncertu a ke konci byla znát již určitá únava, kterou však v závěrečných fázích ze sebe setřásla a předvedla naprosto unikátní a u ní nevídané sólo na bubny za doprovodu bubeníka.

Koncert byl velice dobře koncipován a publikum odcházelo spokojeno. Co nás nejvíce překvapilo bylo vysoké zastoupení mladých diváků a divaček, kteří po celou dobu spontánně tančili i zpívali.

 

Helena Vondráčková oficiální stránky