DomiNika -„Poď so mnou“představuje nový letní hit

Mladá zpěvačka DomiNika má hudbu v krvi už odmalička. Po své první písni Ako sa máš, která se těšila oblibě rádií, přináší druhý singl. I když sama přiznává, že je spíše melancholický typ, chtěla připravit pro své posluchače letní pohodovou píseň. Přináší nyní svůj v pořadí druhý singl s názvem „Poď so mnou“, kde se zpěvačka ukazuje zase v jiné poloze. Singl doprovází také videoklip, který vychází 31. července 2020.

„Chtěla jsem přinést letní a rytmickou píseň. Týden jsem přemýšlela nad slovy písně, které by vystihli to, co jsem chtěla. Složila jsem čtyři písně a snažila jsem se jim pomocí hudby dát život a vybrat tu nejlepší. Po týdnu mě „kopla múza“ a během chvíle byla píseň hotová. Poslala jsem ji manažerovi Petru Turečkovi, ten si ji poslechl a posunul ji producentovi a společně jsme začali pracovat“ popisuje proces vzniku sama DomiNika. Na písni zpěvačka spolupracovala s producentem Paulem Richmanem, který producentsky stojí také za její prvotinou.

„V mých očích je píseň o hudbě, která spojuje lidi. Chtěla jsem vyjádřit to, že jsme všichni součástí něčeho velkého, i když kráčíme rozličnými cestami. Spojuje nás jedna věc a tou je hudba“ dodává. K singlu vznikl také videoklip, který se natáčel v České republice. „Do poslední chvíle to bylo vše ve hvězdách kvůli koronaviru. Dokonce jsme měnili také místo  natáčení, takže to bylo trochu stresující. Natáčeli jsme v kukuřičném bludišti v Brně. Na natáčení byla skvělá nálada, takže jsme neplánovaně natáčeli také na mole Brněnské přehrady“ popisuje vznik videoklipu. Ve videoklipu si zahrála mladá herečka Vendy a také taneční skupina DfeatU. Natáčení se ujal kameraman Miroslav Smith Kovář WildCat films.

DomiNika, vlastním jménem Dominika Jakubcová je mladá začínající zpěvačka, která k hudbě tíhne už odmalička, kdy navštěvovala základní uměleckou školu, kde chodila na zpěv a hru n klavír, kterou poté vzdala. Nakonec se na klavír a kytaru naučila hrát podle sluchu nebo z videí. Vrátila se z Anglie, aby si mohla splnit svůj sen, věnovat se naplno muzice.