Danka Šárková vydává svoji 17. knihu – erotický román Zpáteční letenky

„Mám na sobě vyzkoušeno, že po vážné psychologické knize musí přijít oddychovka,“ říká spisovatelka Danka Šárková. Proto po románu Ukradené dětství Kamily vydává 24. dubna v nakladatelství AMI Publishing odpočinkovou knihu Zpáteční letenky s lechtivými až erotickými scénami. Hlavní hrdinky knihy, Jana a Ester, jsou dvě naprosto odlišné ženy, které se jednou náhodně seznámí. Bohatý kovboj Jarda totiž s nimi oběma udržuje milostný vztah. Příběh dvou žen se odehrává částečně v Africe, kam společně odcestují. Poznávají místa a zažívají dobrodružství, která autorka sama prožila.

Spisovatelka Danka Šárková, dříve externí redaktorka tištěných médií, se před osmi lety rozhodla vydat svou první knihu Nezlomená osudem na stále aktuální téma – domácí násilí. Od té doby jí vyšlo dalších 15 děl, převážně románů a povídkových knih pro ženy. Její čtenářské publikum se neustále rozšiřuje a zájem o další její knihy stoupá hlavně díky autenticky popsaným zážitkům a zkušenostem, které čerpá na svých cestách. Vydává se po vlastní ose do méně známých exotických zemí v Africe či Asii, a na stránkách svých knih velmi pravdivě popisuje místa i život zdejších obyvatel, jídlo nebo dopravu.

Autorka se aktivně zapojuje do kontaktu se čtenáři a jezdí po celé republice do knihoven a domovů pro seniory besedovat o svých knihách a cestování.

Knihy spisovatelky Danky Šárkové vydává již pátým rokem brněnské nakladatelství AMI Publishing, které založili manželé Anna a Michal Ingrovi. Navazují tak na činnost spisovatelky Simony Monyové, která ve svém vydavatelství Belami publikovala všechna svá autorská díla a s jejímž provozem jí nejstarší syn Michal pomáhal.

S besedou spojený křest knihy Zpáteční letenky proběhne v neděli 12. května 2019 ve 14:00 v Literární kavárně Průmyslového paláce v rámci veletrhu Svět knihy Praha.