Český film Věčně tvá nevěrná



Český film Věčně tvá nevěrná sice nemá nijak složitou zápletku, po celou dobu však neztrácí tempo a dovede udržet divákovu pozornost.

Děj filmu

Děj filmu se soustřeďuje manželský život Josefa a Milušky. Miluška učí aerobik a svého manžela i dospívající dceru zahrnuje láskyplnou péčí. Josef  oceňuje manželčinu fyzickou kondici, ale to co mu u ní chybí, hledá u mladších a krásnějších žen. Když k tomu ještě začne Josefovo nakladatelství krachovat a jejich domov navštíví exekutor, začíná být manželství v ohrožení. Naštěstí se objeví teta Marta, zkušená psycholožka pracující v manželské poradně. Když zjistí jaká je jejich finanční situace, nabídne jim pomoc, ale má záludnou podmínku: požaduje, aby se navzájem jeden druhého přistihli inflagranti. U Josefa sice není problém tetinu podmínku splnit, ale překvapivě si s tím dovede poradit i Miluška ……..

Rozjíždí se bláznivá hra, při níž herci podávají výborné výkony. Jestli se chcete dozvědět jak vše nakonec dopadne, přijďte se podívat na film do kina.

Jiří Lábus ve své malé roli je vynikající a Vilma Cibulková zde ukazuje své výborné herectví. A hlavní hrdinové Lenka Vlasáková a Saša Rašilov ti jsou opravdu roztomilý a věrní svým postavám , tedy nevěrní .

 



Booking.com

Tvůrci filmu

Režie: Milan Cieslar

Scénář: Jan Míka

Kamera: Marek Jícha

Hudba: Alexius Tschallener

Hrají: Lenka Vlasáková, Vilma Cibulková, Saša Rašilov nejml., Sára Sandeva, Natalia Germani, Jiří Lábus, Filip Blažek, Pavel Kříž, Denis Šafařík, Jaroslav Černík, Eva Kozderková, Ivan Sochor, Andrea Hoffmannová, Jiří Maryško, Rostislav Pastorek, Dominika Myslivcová, Patrick Markes

Distributor o filmu : Stránky distributora