Australský strhující thriller, ověnčený řadou cen kritiků i čtenářů právě vychází!

Aktuální hvězda australské krimi zasadila svůj příběh na pobřeží Resurrection Bay v Austrálii. Hlavním hrdinou je hluchý Caleb Zelic, který je zapleten do vraždy svého nejlepšího přítele. Jak se pátrání prohlubuje, odhaluje Caleb nepříjemnou pravdu o svém zavražděném příteli, o sobě i o svých nejbližších. Hraje o čas a jde mu o život. Dokáže i přes ticho, které ho obklopuje, porazit zlo?

Caleb Zelic neslyší nic, ale vidí všechno. Nikdy nezapomene žádnou tvář, a to mu může zachránit život.

Caleb Zelic je již od dětství zcela hluchý. Po celý život se snažil porozumět lidem skrze signály skrývající se za každým úsměvem, grimasou, dotykem. Spolu s Frankie, bývalou policistkou s kdysi velkou náklonností k whisky, prověřují různé podezřelé obchody a krádeže. Jenomže během jednoho takového kšeftu zavraždí jeho přítele z dětství Garyho. Policie podezírá právě Caleba, který Garyho našel a umřel mu v náručí.

Vlastní touha po pomstě a dokázat svou nevinu přiměje Caleba hledat vraha na vlastní pěst. Spolu s Frankie začnou pátrat od jediné stopy – poslední zprávy, kterou zavražděný poslal Calebovi, s jediným slovem – Scott. Nikdo o něm neslyšel, přesto je Scott vždy napřed.