Výjimečná vína pro výjimečné ženy: Nezapomeňte na malou pozornost k Mezinárodnímu dni žen

V mnohých je stále zakotveno ideové pokřivení Mezinárodního dne žen komunistickým režimem. Pravou podstatou tohoto svátku je ale připomínka boje žen za svá práva a rovnoprávnost obou pohlaví. 8. března si připomínáme nezávislost, sebevědomí a sílu i otevřené a láskyplné srdce všech žen. To si jistě zaslouží nejen pozornost, ale i oslavu. Květina a drobný dárek jsou vždy vítané. Darujte ženám ve svém okolí lahev dobrého vína a připijte si společně na zdraví…

Vyberte pro svou dámu výběr z bobulí

Stejně tak důkladně jako vinaři z Velkých Bílovic vybírali pro přípravu tohoto vína ty pravé bobule i vy přemýšlejte nad tím, čeho si na ženě, kterou chcete obdarovat, nejvíce ceníte a pro co ji obdivujete. K přání připojte víno zlatavé barvy, Habánské sklepy Ryzlink vlašský 2018 výběr z bobulí, které voní po směsi sušeného ovoce a květin a propolisu. Je dokonale harmonické a uhlazené s dlouhotrvající polosladkou dochutí.

K dostání v běžné obchodní síti a na e-shopu www.osobnivinoteka.cz, cena 250 Kč

Místo červeného karafiátu a čokolády

Voňavé karafiáty se vrací do módy jen hodně pomalu. Místo nich tak zvolte raději jinou červenou pozornost. Habánské sklepy Zweigeltrebe 2018 pozdní sběr je perfektním dárkem pro každou milovnici červeného vína. Ty, které lákají čokoládové pochoutky, potěší vůně tohoto lahodného vína. Vedle čokolády se v ní ale projevují i tóny višní a koření.

K dostání v běžné obchodní síti a na e-shopu www.osobnivinoteka.cz, cena 190 Kč

 

Pro vaši ochránkyni

Chcete-li obdarovat kamarádku, na kterou se vždy můžete spolehnout, nebo třeba sestru, která vás odjakživa chránila před všelijakými maléry, zvolte víno tak výjimečné, jako je ona sama. Chateau Bzenec Terroir Collection Rulandské bílé 2015 pozdní sběr má na etiketě sokola, který bedlivě střeží a chrání bzenecké hrozny. Toto skvostné víno má středně plnou a šťavnatou chuť a v jeho vůni jsou patrné hrušky, podzimní jablka i ananas.

K dostání v běžné obchodní síti a na e-shopu www.osobnivinoteka.cz, cena 199 Kč