Virtuální cestování po Tyrolsku

Stýská se vám po Tyrolsku? Do té doby, než se zase otevřou hranice, nás můžete navštívit alespoň virtuálně – přímo ze své pohovky.

Virtuální cestování po Tyrolsku

Tyrolsko nabízí návštěvníkům nejen úchvatnou krajinu obklopenou majestátními horskými štíty, ale také bezpočet adrenalinových atrakcí a míst, která stojí za vidění. Vybrali jsme osm z nich a vy je můžete prozkoumat do nejmenších detailů pomocí 360° panoramatických fotografií.

Více naleznete ZDE

Tyrolské recepty

Všechny chutě Tyrolska

Nyní, když musíte trávit tolik času doma, nastala ideální doba k ověření vašich kuchařských schopností – nejlépe při přípravě některé z vyhlášených kulinářských specialit, na nichž si pochutnáváte na dovolené v Tyrolsku. Místní kuchyně je proslulá vydatnými pochoutkami z jednoduchých ingrediencí. Vyzkoušejte třeba proslulý Kaiserschmarrn neboli císařský trhanec, Tiroler Gröstl nebo sýrové knedlíky. Mahlzeit!

Recepty naleznete ZDE

Všechny chutě Tyrolska knedlíčky s pivním sýrem

Tyrolsko v omalovánkách

Děti snášejí odloučení od kamarádů a povinnou izolaci ještě hůř než dospělí. Proto jsme pro ně připravili speciální omalovánky s výjevy z Tyrolska. Vybarvování obrázků není jen zábava, děti také učí novým dovednostem, rozvíjí některé smysly, fantazii, kreativitu, vnímání barev a zlepšuje jemné motorické dovednosti. Tyto omalovánky navíc do vašich domovů přinesou alespoň symbolický závan tyrolské přírody.

Více naleznete ZDE

 

Foto:© Tirol Werbung