Týdenní menu restaurace Červený Jelen přináší inspiraci na talíři

Restaurace Červený Jelen připravila nové týdenní menu. Jasně zvítězilo: Pečené králičí stehno ve slanině s omáčkou z hrubozrnné hořčice, špenátovými noky a máslovou kedlubnou.

Jak již víte, „okénko“ je otevřené od pondělí do pátku 11:00 – 15:00.

Nevíte co doma uvařit? Docházejí vám nápady?

U Červeného jelana mají pro vás řešení a to je: JELEN NA DOMA a máte oběd nebo večeři pro celou rodinu za pár minut.

Do balíčku je přidán i podrobný návod jak jídlo správně ohřát, aby neztratilo nic ze své chuti.

Objednávejte na 735 123 647 nebo online ZDE.

Týdenní TakeAway Menu od Červeného Jelena

 

Kuřecí roláda s kaštanovou nádivkou, šalvějová omáčka, pečená mrkev, celer, řepa, pastiňák

Jelen na doma: Konfitované husí stehno (2 porce), pečené špičané zelí, tyrolský knedlík,šťáva s rozmarýnem

Rozhovor s Markem Fichtnerem

Marku, co pro tebe znamená jaro a jarní suroviny v kuchyni?

„K jaru patři skvělé suroviny, mezi které patří například medvědí česnek, jehněčí maso, jarní kuře a také chřest, na ten si ale letos musíme počkat“.

Viděl jsem, že na poledním menu doporučuješ králíka proč?

 „Vyrostl jsem na venkově a králičí maso jsem si velmi oblíbil. Dobře připravený králík je pro mě jídlo, které mám velmi rád. Dnes připravuji králíka na několik způsobů“.

 Jaké upřednostňuješ dodavatele jarních surovin?

„Nejdůležitější je pro mě kvalita a čerstvost“.

Na co se mají naši hosté těšit v nejbližší době po otevření?

„Budu rozšiřovat nabídku steaku z grilu a některé dny v týdnu chci přidat čerstvé sladkovodní ryby“.

Marek Fichtner

Děkuji a ať se ti daří!

 

 

V restauraci Červený jelen naleznete unikátní dva koncepty gastronomie, oázu pospolitosti a největší tankovou věž