Tradiční grilování s šéfkuchařem v klášterní zahradě doprovázeno hudebním představením

Augustine restaurace již pátým rokem pořádá grilování na otevřeném ohni na zahradě uprostřed bývalého kláštera v centru Prahy na Malé Straně. Grilování je tradičně vždy každý čtvrtek od 18:00 a večer je doprovázen živým hudebním představením České Filharmonie. Hosté mají neomezenou konzumaci předkrmů, čerstvého masa, mořských plodů, domácích dezertů a letos navíc i dvouhodinový nápojový balíček včetně vína a piva za souhrnnou cenu 990 Kč.

Grilování se šéfkuchařem hotelu Augustine v klášterní zahradě

„Věřím, že neustále vyhledávání těch nekvalitnějších surovin, a to zvláště od českých dodavatelů, je nezbytné k dosažení perfektního výsledku a uspokojení hosta. Proto si u nás hosté mohou vychutnat pořádné maso, které pro ně připravím přímo před očima. Mým favoritem z grilu je marinovaný jehněcí špíz, který pak rád zapiji českým pivem.“ sděluje šéfkuchař restaurace Augustine Martin Boháček.

Grilování v zahradě se slunečními hodinami

Klidná zahrada přímo v srdci bývalého Augustiniánského kláštera, která dříve mnichům sloužila jako bylinková zahrada, představuje dokonalé místo pro strávení čtvrtečního odpoledne s vůní grilovaného masa a klasickou hudbou. Šéfkuchař Martin Boháček se svým týmem odpoledne rozpalují oheň, aby hostům na večer mohli ugrilovat chapadla u olihně, marinovaný jehněčí špíz, zauzené hovězí hrudí, tradiční svatotomášskou klobásu a více. Host si jen může ukázat, jaké maso by si přál ugrilovat a za pár minut si něm pochutnat u svého stolu. Číšník mu navíc poradí, jaké víno či pivo nejlépe doplní chutě pokrmu. Piva a vína si hosté mohou užít neomezeně po dobu dvou hodin, včetně nealkoholických nápojů, kávy a čaje. Než se maso ugriluje, čeká na hosty široký bufet s předkrmy a saláty.

Grilování v zahradě hotelu Augustine

Celý večer je třeba zakončit výběrem domácích dezertů. Cukráři si připravili např. domácí čokoládová lízátka, čokoládový mouse s letním ovocem, jahodovou tartaletku s pistáciemi a sezonní nabídku domácí zmrzliny a sorbetů. Každý čtvrteční večer doprovází koncert jednoho ze sborů České Filharmonie.

Grilování v zahradě hotelu Augustine

Augustine Restaurace

Augustine restaurace se nachází v samém srdci Prahy na Malé Straně, přímo mezi Pražským hradem a Karlovým mostem. V Augustine restauraci připravuje šéfkuchař Martin Boháček speciality moderní evropské kuchyně vytvořené ze sezónních a lokálních surovin. Dále restaurace nabízí jedinečné koktejly vlastní tvorby a široký výběr českých i zahraničních vín. V letní sezóně je největší přednostní zahrada se slunečními hodinami, která je klidnou oázou v centru Prahy. Restaurace společně s The Refectory barem s barokní stropní freskou je součástí hotelu Augustine, a Luxury Collection Hotel, Prague.

Více informací naleznete ZDE