První Farmářské trhy Hořejší Obora Příbram


Přijďte uvítat jaro společně s námi! Velikonoční Farmářský trh na Oboře zahájí letošní sezónu. První třicítka prodejců přivítá návštěvníky s převážně velikonočním prodejním sortimentem, jakým jsou sváteční velikonoční vazby, dekorace, malovaná vajíčka, pomlázky, perníčky, velikonoční pečivo a nádivka.

Nebudou chybět ani sýrové a uzenářské delikatesy, teplá uzená žebra, poctivá polévka, zdravé sladkosti bez cukru, kvalitní med, pečená jablka, belgické vafle s ovocem a výborná káva, vína, horká čokoláda, mošty a mnoho dalšího. V prodeji budou také jarní květiny a ovocné stromky pro zahrádkáře. Velkým překvapením hlavně pro malé farmáře bude v dětské velikonoční dílně pletení pomlázek, velikonočních věnců z proutí a setí osení.

V letošním roce chystáme několik novinek a zajímavých akcí. Jednou z nich je hodování na Farmářích!
Na trhu najdete své oblíbené pochoutky, tak jako v minulých letech a zároveň několik pečlivě vybraných nováčků. Nabídneme vám možnost přímo na trhu posedět a ochutnat z nabízeného sortimentu, který nebude jen o jednotlivých surovinách, ale i pokrmech z nich, a to i teplých. Namátkou: teplá uzená žebra, teplá polévka, klobáska, párek v rohlíku. Trh nám nově zpestří Papaya vegan Catering se svou veganskou nabídkou. Sladké budou belgické vafle plněné ovocem, později s příchodem léta se zmrzlinou. Smažená jablka se šlehačkou, zdravé sladkosti bez cukru i tradiční české buchty a koláče. Gurmánskou nabídku doplní oblíbená čerstvě pražená káva a pivo z místního pivovaru.

Přijďte si pro jarní inspiraci, můžete se u toho výborně pobavit, najíst a napít!
Termíny dalších Farmářských trhů najdete na Farmářské trhy Obora Příbram

 



Booking.com