Novinka v restauraci Červený jelen Primitivo z vinařství De Falco

Restaurace Červený jel připravila novinku, každý měsíc vám představíme jedno z našich vín za speciální cenu.

A protože na jaro to ještě nevypadá a k tomuto chladnému počasí se hodí víno červené, rozhodli jsme se vám představit naše námi velmi oblíbené víno z vinařství De Falco.

Níže naleznete týdenní menu. Za nás vám doporučujeme: Smažené sýrové knedlíčky s ementálem a špenátovým veluté, jsou skvělé

„okénko“ u Červeného jelana je otevřené od pondělí do pátku 11:00 –  15:00.

Týdenní menu Červený jelen

Jelen na doma

Nevíte co doma uvařit? Docházejí vám nápady?

Máme pro vás řešení a to je: JELEN NA DOMA  a máte oběd nebo večeři pro celou rodinu za pár minut.

 

Dobroty od nás si můžete vybrat předem na  tel. 735 123 647. Stejně tak si můžete předobjednat nebo rovnou nechat zavést z online nabídky

 

Cantine de Falco

Primitivo z vinařství De Falco

De Falco, rodinné vinařství, které už přes půl století produkuje ta nejlepší vína z regionu Salento v Apuglii. To je ten podpatek Itálie. Dnes vinařství vede otec Salvatore a syn Gabriele. A důkazy toho, že filozofie De Falco opravdu funguje? Mnoho ocenění, zejména z jedné největší a nejdůležitějších soutěží na světě, Concours Mondial de Bruxelles.

 A Primitivo? To je to nejvíc, co nám region Apuglia může nabídnout. Plná a výrazná vína, plná slunce a ovoce. Vinice, ty jsou průměrně 20 až 30 let staré. Díky tónům tabáku, dubu, vanilky, švestek, lesního ovoce se nejlépe páruje s hovězím brisketem z Austrálie.

Bocca della Verità Primitivo Salento IGP 2017 si můžete u nás vyzvednout nebo objednat na webových stránkách za speciální cenu 245,- a k tomu třeba Trhaný hovězí brisket s bramborovou plackou s domácí BBQ omáčka a pepperonatou za 190,-.

 

Více informací naleznete ZDE