Mixit – vítězka Masterchefu Kristína a další celebrity vám namixovaly snídani

Mixit křupavé snídaně  milují obyčejní smrtelníci i neobyčejné celebrity. Svůj mix tak vytvořila závodnice rallye Olga Roučková, trojnásobný mistr světa ve sportovním lezení Adam Ondra a nejnověji vítězka Masterchef Česko 2019, Kristína Nemčková.

Mixit

Že jsou celebrity taky jenom lidi a jejich mixy se hodí pro všechny, se můžete přesvědčit na Mixit.cz.

Kristína Nemčková

ve svých šestnácti letech stala celosvětově nejmladší vítězkou soutěže Masterchef, je vyhlášená svými kulinářskými upgrady. Vylepšit neboli upgradovat se podle ní dá úplně všechno, třeba i snídaňový mix. Aby to dokázala, namixovala speciální novinku:

#Upgrade mix od Kristíny Nemčkové. Ten obsahuje vychytanou kombinaci křupavých mrazem sušených višní, pomeranče a physalis, růžové čokolády a pečených pistácií, to vše zabalené do medového nádechu. Chuťový zážitek mixu podtrhuje voňavý kardamom a skořice. Mix je zároveň křupavý i jemný, sladký i kyselý, prostě #upgrade k dokonalosti!

Upgrade mix od Kristíny Nemčkové

na Mixit.cz 425 g za 199 Kč.

Složení: pečené vločky, pšeničné pukance medové, kukuřičné lupínky v bílé čokoládě, čokoláda Ruby, loupaná jádra pistácií, lyofilizované višně, lyofilizovaný pomeranč, lyofilizovaný physalis, kardamom mletý, mletá skořicová kůra

Mixit Upgrade Kristina Nemčková

Adam Ondra

se mezi deset nejlepších lezců světa dostal ve svých dvanácti letech. A jeho kaše mezi nejprodávanější na Mixitu během jediného týdne. Je totiž naprosto výborná, ale zároveň je namixovaná tak, aby do jídelníčku zapadla i špičkovému sportovci. Kterým Adam rozhodně je, když se díky němu musela posunout celá klasifikace lezení na obtížnost. Horolezeckou kaší si však šplhnete nejen u sportovců. Je bez lepku, obsahuje proteinovou čokoládu a dochucená je křupavými pekany, mangem a mrazem sušeným pomerančem. Prostě úplná chuťová euforie.

Fitness kaše Adama Ondry

na Mixit.cz 400 g za 209 Kč. 

Složení: rýže, proteinová čokoláda, prášek z kokosového mléka, kokosová mouka, jádra pekanových ořechů, sušené mango, vláknina z kořene čekanky, loupané konopné semínko, lyofilizovaný pomeranč

Mixit AdamOndra

Olga Roučková

je vrcholová závodnice, která jako první Češka dokončila rallye Dakar. Pro Mixit vytvořila naspeedovaný mix, který pomůže doplnit zdravé palivo i vám. V jejím Fitness Mixu dřímá bezlepková energie z křupavého ovoce, hořké čokolády, superpotraviny quinoi a z rýžových křupinek, se kterým se do nového dne perfektně nastartujete!

Fitness Mix Olgy Roučkové

 na Mixit.cz 325 g za 179 Kč.

Složení: ovesné vločky bezlepkové, rýžové lupínky, Quita křupinky, sušená jablka, lyofilizované višně, loupané konopné semínko, čokoládové hobliny hořké,  pufované amarantové perličky, lyofilizované borůvky, lyofilizované granátové jablko

Mixit Olga Roučková
Mixit Olga Roučková

Mixit.cz

je internetový obchod nejen pro fanoušky zdravého stravování. Na stránce www.mixit.cz si může každý namixovat svou osobní směs cereálií, müsli, ovesných kaší a mixů sušeného ovoce a oříšků z více než sedmdesáti různých ingrediencí, jako jsou různé cereální základy, sušené ovoce, semena, oříšky, ale i chuťovky jako čokoláda, gumoví medvídci nebo třeba lentilky či skořice. Součástí nabídky jsou i předpřipravené směsi vytvořené výživovými specialisty a nabídka surovin například pro celiaky nebo alergiky na určité typy potravin, které se v běžných směsích cereálií objevují. Dalšími produkty v sortimentu jsou Mixit čokolády z kvalitní 70% tmavé čokolády ochucené lyofilizovaným ovocem a oříšky, müsli tyčinky Mixitky, drinky v prášku, slané oříškové mixy i sušenky.