Delivery Hero vstupuje do indexu DAX – předního německého akciového trhu

Delivery Hero, mateřská společnost největší české služby rozvážky jídla „Dáme jídlo!, se stává součástí klíčového evropského akciového indexu – indexu německé ekonomiky DAX

Delivery Hero

Deutsche Börse se rozhodla zahrnout Delivery Hero do DAX (Deutscher Aktienindex), předního akciového trhu v Německu, skládajícího se z 30 největších společností podle tržní kapitalizace a objemu obchodů, kótovaných na frankfurtské burze.

Společnost Delivery Hero po svém IPO (initial public offering) v červnu 2017 považuje zařazení na index DAX za uznání obchodního modelu společnosti a cestu růstu.

Delivery Hero bude i nadále usilovat o naplnění svých ambicí v oblasti globálního vedení z Berlína, propagovat rychlý obchodní styk.

Berlín, 19. srpna 2020 – Deutsche Börse oznámila, že společnost Delivery Hero SE („Delivery Hero“), přední světová platforma pro doručování , bude součástí DAX (Deutscher Aktienindex). DAX je přední německý index akciového trhu a skládá se z 30 největších společností z hlediska tržní kapitalizace a objemu obchodování kótovaných na frankfurtské burze.

Foto: Delivery Hero