Yukiho & Maxe uvítali na Floridě s 900HP Swamp Racers

Před úvodní Miami Grand Prix opustili piloti Formule 1 Max Verstappen a Yuki Tsunoda kosmopolitní kouzlo Miami, aby zažili jinou stranu Floridy a velmi regionální formu vysokooktanové soutěže: závody buggy v bažině.

Piloti zamířili do města Naples, vzdáleného od Miami dvě hodiny cesty, které je obklopeno Florida Everglades a od roku 1949 domovem tradice závodů buggy v bažině. Tyto buginy V8 s výkonem 900 koní a 68palcovými koly přitahují davy diváků, aby byli svědky přímých závodů na trati ponořené do stojaté vody.

Max a Yuki a přidali se k nim šampion Red Bull Athletes Supercross 250 East Jett Lawrence a olympionik Zion Wright ve skateboardingu z Tokia, aby si zažili skutečný floridský zážitek  v bažině.

Pilot ORACLE RED BULL RACING MAX VERSTAPPEN:

„Opravdu jsem nevěděl, co očekávat od závodů s buggy v bažině. Když jsem dorazil, byl jsem šokován, protože jsem nikdy nic takového neviděl, bylo to opravdu skvělé. Je to docela úžasné řídit a je úplně něco jiné než na co jsme zvyklí. U Red Bullem víte, že můžete zažít nějaké šílené věci a tohle je prostě na jiné úrovni!“

Pilot SCUDERIA ALPHATAURI YUKI TSUNODA:

„Swamp buggy – bylo to určitě poprvé v životě a moc jsem si to užil, skvělý den. Řídit buginu bylo jako na vodním skútru; nemůžete otočit auto, když máte plný plyn. Ale bylo to snazší, než jsem čekal, dokázal jsem se docela rychle adaptovat a užil jsem si spoustu legrace!“

Zdroj: Scuderia AlphaTauri