TÝM MERCEDES-AMG PETRONAS F1 vítá společnost EINHELL jako oficiálního odborníka na nástroje

Tým Mercedes-AMG PETRONAS PETRONAS F1 s potěšením oznamuje Einhell, předního výrobce nejmodernějšího akumulátorového elektrického nářadí a zahradní techniky, jako svého „oficiálního experta na nářadí“ v novém a zajímavém partnerství.

Mercedes-AMG PETRONAS PETRONAS F1 a Einhell

Einhell se k týmu přidá od 1. ledna 2023 a jeho akumulátorové nářadí bude k dispozici v dílnách týmu v továrně a v závodní garáži. Značka Einhell bude také na oblecích jezdců, týmových uniformách a bude také na  voze pro rok 2023.

Toto partnerství spojuje dvě značky, které jsou synonymem pro technickou dokonalost, které si kladou smělé cíle a vždy usilují o maximální výkon – ať už se jedná o auto závodící na okruhu nebo při domácím používání elektrického nářadí.

„Těší nás, že můžeme spolupracovat s Einhell, který se k nám přidal jako náš ‚oficiální nástrojový expert‘,“ řekl Toto Wolff,  generální ředitel a šéf týmu Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team. „Důsledně nastavují nové standardy ve svém oboru  s neustálým vývojem svých technologií. Používáním bateriově poháněných nástrojů a zařízení Einhell těžíme z nejnovější technologie pro maximální výkon.“

„Náš úspěch pramení zejména z našeho týmového ducha,  dynamiky a jasného, ​​odvážného cíle,“ řekl Andreas Kroiss, generální ředitel společnosti Einhell Germany AG. „Jako vizionáři v oboru kutilů myslíme ve velkém. Proto je pro nás partnerství s týmem Mercedes-AMG PETRONAS F1 dalším strategickým krokem k našemu cíli stát se mezinárodním trhem a technologickým lídrem v oblasti akumulátorového nářadí pro dům a zahradu.

„Jsme hrdí na to, že můžeme podpořit nejúspěšnější závodní tým Formule 1 za posledních deset let našimi akumulátorovými nástroji jako ‚Official Tool Expert‘ a demonstrovat naši dokonalost bez kabelu v těch nejextrémnějších podmínkách. Umístěním našich nástrojů a vybavení  na mezinárodní scéně Formule 1 pokračujeme ve strategii mezinárodní expanze a posouváme značku Einhell na další úroveň. Toto partnerství s Mercedes-AMG PETRONAS F1 je proto „dokonalou shodou“.

Partnerství bude ústředním prvkem televizní kampaně Einhell v roce 2023, jehož tváří bude Toto Wolff.

„Máme radost, že můžeme přivítat Einhell do naší partnerské rodiny jako našeho ‚oficiálního experta na nástroje‘ a spojit naše společné úsilí o technologickou dokonalost,“ řekl Richard Sanders, obchodní ředitel týmu Mercedes-AMG PETRONAS F1. „Jejich nejmodernější produkty poskytnou to nejlepší vybavení v celém našem týmu a těšíme se na podporu společnosti Einhell v její strategii mezinárodní expanze.“

Zdroj: Mercedes- AMG Petronal Formula One Team