Tým BWT Alpine F1 spolupracuje s VENETIAN® RESORT FOR 2023 Formule 1 Las Vegas Grand Prix

BWT Alpine F1 Team  oznamuje partnerství s VENETIAN® RESORT LAS VEGAS, ikonickým integrovaným střediskem a kasinem v srdci Las Vegas a jen pár kroků od místa, kde se tým těší na soutěž v inaugurační 2023 Velké ceně Las Vegas.

Partnerství BWT Alpine F1 Team a Venetian Resort Las Vegas

Venetian Resort bude oficiálním partnerem kasina a regionálním partnerem týmu v Las Vegas.

OTMAR SZAFNAUER, TEAM PRINCIPAL, TÝM BWT ALPINE F1:

„Partnerství s The Venetian Resort Las Vegas spojuje dvě ikonické značky se stejným étosem, oddaností inovacím, dokonalosti a poskytování bezkonkurenčních zážitků. Toto partnerství poskytne  fanouškům Alpine a hostům The Venetian Resort příležitost pozvednout zážitek z Grand Prix Las Vegas jedinečným a vzrušujícím způsobem.“

BWT Alpine F1 Team a The Venetian Resort nabídnou hostům během listopadové Grand Prix Las Vegas exkluzivní zážitky. Během týdne Grand Prix proběhne v resortu několik vzrušujících fanouškovských zážitků, které zahrnují luxusní apartmá a balíčky závodních víkendů.Jedinečným zážitkem bude také luxusní podkrovní ubytování a exkluzivní sledování akcí na trati, stejně jako příležitosti k setkání a setkání s Estebanem Oconem a Pierrem Gaslym.

PATRICK NICHOLS, PREZIDENT A HLAVNÍ ŘEDITEL VENETIAN RESORT LAS VEGAS:

„Základní součástí DNA naší značky je poskytovat našim hostům  jedinečné zážitky a toto partnerství s Alpine, spojené s jednou z nejočekávanějších sportovních událostí roku, přesně to umožňuje. Budeme mít exkluzivní příležitost přiblížit ikonickou závodní značku Alpine přímo fanouškům a vybudovat vzrušení vedoucí před a během úvodní Velké ceny Las Vegas Formule 1 v roce 2023.“

Značka Venetian Resort se objeví na A523 a na oficiálních čepicích obou závodních jezdců během víkendu Grand Prix Las Vegas 2023.

Zdroj: BWT Alpine F1 Team

Formule 1 – kalendář závodů 2023