H. Moser & Cie. se stává prvním globálním partnerem ALPINE Motorsports, který zahrnuje celé spektrum značek Alpine

Moser & Cie. s hrdostí oznamuje své partnerství s Alpine Motorsports a stává se prvním globálním partnerem Alpine Motorsports. Moser & Cie. budou přítomni v celém programu Alpine Motorsport, který zahrnuje BWT Alpine F1 Team, Alpine Endurance Team, Alpine Academy, Rac(H)er a další projekty. Tato dynamická spolupráce spojuje dva subjekty, které jsou synonymem inovace, dědictví a neochvějného závazku k dokonalosti.Společnost H. Moser & Cie., známá svými elegantními a sofistikovanými hodinkami, bude časomírou Alpine Motorsports ve všech disciplínách.Toto skutečně globální partnerství mezi Alpine Motorsports a H. Moser & Cie. je spojením, které hladce spojuje přesnost horologie s rychlostí a přesností závodění.

Spojení mezi H. Moser & Cie. a Alpine Motorsports přesahuje několik rovin.

Obě značky vzešly z bohaté historie a projevují svižný a outsiderský přístup. Od svého založení v roce 1955, kdy upravoval vozy Renault pro závodění, vytvořil Alpine jeden z nejikoničtějších rallyových vozů 20. století. Společnost H. Moser & Cie. je i přes svou téměř 200letou historii vyzyvatelem v hodinářském světě, proslulá svou minimalistickou filozofií a otevřenými postoji. Moser & Cie. a Alpine Motorsports prokázaly podobného nekonvenčního ducha a odvážný přístup. Mezi oběma značkami je také velmi silné emocionální pouto, protože rodina Meylan, majitel společnosti H. Moser & Cie., má s vozy Alpine hlubokou historii, vlastní je a závodí s nimi. Tato spolupráce je důkazem pouta, které tu vždy bylo a čekalo na prozkoumání.

H. Moser & Cie. a Alpine Motors

Partnerství mezi společnostmi H. Moser & Cie. a Alpine Motorsports představuje bezprecedentní platformu pro vývoj společných produktů a zážitků poháněných inovacemi a technologiemi v obou sférách. Spojenectví mezi oběma organizacemi bude posíleno prostřednictvím výměnného programu mezi technickým centrem týmu BWT Alpine F1 v Enstone a výrobou Neuhausen am Rheinfall, který vytvoří synergie kolem obou nejlepších savoir-faire ve své třídě od inženýrství až po výrobu hodinek.

Kořenem tohoto lidského dobrodružství je společné odhodlání pěstovat neočekávané. Jak vysvětluje EDOUARD MEYLAN, generální ředitel společnostiI H. MOSER & CIE.:

„Co mne na spolupráci zajímá objevování nových teritorií, radost z cesty s ostatními a sdílení různých pohledů. Vyrůstal jsem se svým otcem, který závodil s vozy Alpine a vždy jsem je vnímal jako outsidery rallye, kteří posouvají hranice tím, že ořezávají auta na minimum, aby optimalizovali hmotnost, nebo zkoumali nové materiály. Jsem hrdý na to, že můžeme přispět k ambicím společnosti Alpine posílit její pozici jako značky špičkových sportovních vozů a umožnit naší komunitě fanoušků Moseru, aby objevili, proč my v H. Moser & Cie. tolik milujeme Alpine.“

Moser & Cie. a Alpine

Moser & Cie. a Alpine se zavázaly k neúnavné snaze o dokonalost a výkon a využívají inovace jako klíčové téma pro vývoj. Ve společnosti H. Moser & Cie. necháváme naše hodinky promlouvat prostřednictvím ikonického designu, extrémního minimalismu a nekompromisní kreativity, které pozvedají nejvyšší úroveň řemeslného zpracování.

„Moser & Cie. a Alpine Motorsports se k sobě dokonale hodí,“ říká David Gendry, viceprezident a obchodní ředitel týmu BWT Alpine F1 Team a viceprezident pro komunikaci značky Alpine.H. Moser & Cie. představuje výjimečné hodinářství, ve kterém se snoubí tradice, elegance a špičková technologie s odvážným přístupem. Stejně jako my posouváme hranice a závodíme na trati, H. Moser & Cie. Je poháněn inovacemi a odhodláním. Pro Alpine a pro H. Moser & Cie. se počítá každá vteřina, a to je recept na úspěšné partnerství.“

Moser & Cie. a Alpine Motorsports: společně se nehoníme za časem, ale za vedením. Závod není proti času, ale proti očekávání. V každé vteřině vidíme příležitost překonat rekord, zpochybnit status quo. Náš motor je motorem inovací. Troufalost je naším společným základem. Celoživotní závazek pro okamžik velikosti – to je naše cílová čára. To je to, co nás dělá velmi vzácnými.

H. MOSER & CIE.

Společnost H. Moser & Cie. založil Heinrich Moser v roce 1828. Sídlí v Neuhausenu am Rheinfall, v současné době zaměstnává více než 90 lidí, dosud vyvinula 18 vlastních kalibrů a vyrábí přibližně 3 000 hodinek ročně. Moser & Cie. vyrábí prostřednictvím své sesterské společnosti Precision Engineering AG (PEAG) díly, jako jsou regulační orgány a setrvačníky, které používá jak pro vlastní výrobu, tak pro zásobování partnerských firem. Společnost Precision Engineering AG, nezávislá společnost začleněná do hodinářského holdingu Moser v roce 2012, se specializuje na hodinářské komponenty pro únikové mechanismy, od jejich počátečního návrhu až po výrobu kvalitního produktu připraveného k integraci do hodinářského strojku, který musí regulovat. Společnost H. Moser & Cie. je poctěna, že její člen je čestným předsedou a prezidentem Nadace Heinricha a Henriho Moserových. Cílem Nadace Moser, kterou založil jeden z potomků Heinricha Mosera, je udržovat rodinnou historii živou a hledat starožitnosti pro muzeum Moser, které se nachází na zámku Charlottenfels, rodinném sídle Heinricha Mosera. Díky svým rozsáhlým hodinářským odborným znalostem a vysoce uznávaným zkušenostem v tomto odvětví vlastní MELB Holding podíly ve společnostech H. Moser & Cie., Hautlence a Agenhor SA. MELB Holding je nezávislá rodinná skupina, která sídlí v srdci legendárního údolí Vallée de Joux.

 

Zdroj: BWT Alpine F1