Qualcomm a Mercedes-AMG PETRONAS F1 TEAM spolupracují na vytváření inovativních zážitků

Qualcomm Technologies, Inc. a Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team oznámily víceletou smlouvu se značkou Snapdragon.

Spolupráce Qualcomm a Mercedes-AMG PETRONAS F1 TEAM

Strategická spolupráce využije sílu platformy Snapdragon® k vytvoření jedinečných zážitků pro fanoušky, a to jak osobně, tak digitálně. Tým prozkoumá možnosti využití Snapdragon a dalších technologií Qualcomm® k urychlení jeho digitální transformace a vytvoření předního světového inteligentního prostoru v kampusu týmu ve Velké Británii.

Snapdragon je značka spotřebitelských produktů Qualcomm Technologies. Platformy Snapdragon podporují zážitky v mnoha světových prémiových chytrých telefonech, herních a XR zařízeních, připojených autech, počítačích a nositelných zařízeních.

Logo Snapdragon hrdě zdobí týmový vůz pro rok 2023, Mercedes-AMG F1 W14 E PERFORMANCE, který byl  představen na okruhu v Silverstone ve Velké Británii. Značka Snapdragon se také objeví na závodních kombinézách jezdců, oblečení vedoucího personálu a na trati v garáži a týmovém prostředí.

„Snapdragon poskytuje prémiové zážitky a naši partneři jsou nejlepší ve své třídě. Mercedes-AMG PETRONAS Formula One Team je předním týmem v oblasti technologií F1, díky čemuž je ideálním partnerem pro značku Snapdragon,“ řekl Don McGuire, SVP. a CMO společnosti Qualcomm Technologies, Inc. „Společně jsme odhodláni přetvořit zážitek pro fanoušky tím, že přineseme Snapdragon fanouškům po celém světě.“

„Inovace jsou jádrem našeho podnikání. Jsou stejně důležité pro spojení s našimi fanoušky a budování pracoviště budoucnosti, jako je při navrhování a vytváření našich závodních vozů,“ řekl Toto Wolff,  team principal a generální ředitel společnosti tým Formule 1 Mercedes-AMG PETRONAS. „Se značkou Snapdragon máme dokonalého partnera pro inovace a transformaci. Těšíme se na vytváření jedinečných a odvážných řešení, když budeme v těchto oblastech postupovat vpřed.“

„S potěšením oznamujeme naši spolupráci s Qualcomm Technologies a vítáme je v našem rozšiřujícím se partnerském ekosystému,“ řekl Richard Sanders, obchodní ředitel týmu Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1. „S několika vzrušujícími plánovanými projekty přinese naše společná vášeň pro technologie a inovace znatelné výhody našim fanouškům, našim partnerům a našemu týmu. Je skvělé přivítat značku Snapdragon a vidět logo na našem nově uvedeném voze pro rok 2023. Jsme těšíme se na rozšíření naší spolupráce, když se pustíme do našeho obnoveného partnerství.“

 

O SPOLEČNOSTI QUALCOMM

Qualcomm umožňuje svět, kde může být každý a všechno inteligentně propojeno. Náš jediný technologický plán nám umožňuje efektivně škálovat technologie, které odstartovaly mobilní revoluci – včetně pokročilé konektivity, vysokého výkonu, nízké spotřeby výpočtů, inteligence na zařízení a dalších – na další generaci propojených chytrých zařízení napříč odvětvími. Inovace od Qualcommu a í rodiny platforem Snapdragon pomohou umožnit konvergenci cloudu, transformovat průmyslová odvětví, urychlit digitální ekonomiku a změnit způsob, jakým vnímáme svět, k  lepšímu.

Qualcomm Incorporated zahrnuje licenční podnikání, QTL a velkou většinu  patentového portfolia. Qualcomm Technologies, Inc., dceřiná společnost Qualcomm Incorporated, provozuje spolu se svými dceřinými společnostmi v podstatě všechny naše inženýrské, výzkumné a vývojové funkce a  produkty a služby, včetně  QCT polovodičového podnikání. Produkty značky Snapdragon a Qualcomm jsou produkty společnosti Qualcomm Technologies, Inc. a/nebo jejích dceřiných společností. Patentované technologie Qualcomm jsou licencovány společností Qualcomm Incorporated. Qualcomm a Snapdragon jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Qualcomm Incorporated.

 

Zdroj: Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team