BWT ALPINE F1 TEAM přichází do Kanady s dotykem sladkosti

  • TÝM BWT ALPINE F1 oznámil partnerství s Canel´s
  • Canel´s je mezinárodně uznávaná cukrářská firma založená v roce 1925.
  • Tým a Canel´s spolupracovali již na předchozích závodech

Partnerství BWT Alpine F1 Team a Canel’s

BWT Alpine F1 Team a Canel’s s potěšením oznamují partnerství, které pokračuje v cílech společnosti Canel´s  spočívající v neustálém růstu v motoristickém sportu, a to jak v Mexiku, tak na mezinárodní úrovni. Logo Canel´s  bude k vidění na vozech A522 na Velké  ceně Kanady a Mexika.

Canel’s, který se poprvé spojil s předchůdcem Alpine Renault F1 Team v roce 2016, byl věrným cukrářským partnerem týmu, protože i nadále usiluje o růst mimo svůj domácí trh.

BWT Alpine F1 Team se neustále snaží zlepšovat, protože tým pokračuje ve své cestě ve Formuli 1. Takové zlepšení je možné pouze s vysoce kvalitními partnery, jako je Canel’s.

OTMAR SZAFNAUER, Team Principal, TÝM BWT ALPINE F1:

„Jsem potěšen, že můžeme pokračovat v našem vztahu s Canel’s. Od prvního partnerství s týmem v roce 2016 jsou naším  váženým partnerem. Práce s nimi byla vždy přímočará a příjemná, nemluvě že také lahodná!“

CANEL’S:

Canel’s je mexický podnik v soukromém vlastnictví, který vyrostl z cukrářského podniku. Společnost Canel’s byla založena v roce 1925 v San Luis Potosí a dnes působí v oblasti cukrovinek, nemovitostí, hotelů a skladů. Činnost v oblasti cukrovinek zůstává v rámci skupiny ústřední, přičemž hlavní produktovou řadou divize cukrovinek jsou žvýkačky. Vyrábí také 150 různých produktů, včetně: měkkých a tvrdých bonbónů, ovocných žvýkaček, mléčné karamelové žvýkačky, karamelky, lízátka, želé a další. Výrobní závod se skládá z více než 100 000 m2, odkud Canel´s distribuuje své produkty na trhy Severní i Jižní Ameriky a dalších 30 zemí po celém světě.

 

Zdroj: BWT Alpine F1 Team