BWT ALPINE F1 TEAM pokračuje v procesu učení s více než 100 koly dokončenými druhý den v Bahrajnu

BWT ALPINE F1 TEAM dokončil v pátek 108 kol, když předsezónní testování vstoupilo do druhého dne na Bahrain International Circuit

Esteban Ocon pokračoval v jízdě v dopoledních hodinách poté, co jel ve čtvrteka odpoledne a po polední přestávce převzal řízení Pierre Gasly, aby dokončil denní program. Estebanovo dopoledne bylo mírně ztíženo drobnými přerušeními, když dokončil 49 kol, zatímco Pierre zakončil den tím, že v odpoledním a večerním tréninku překonal hranici  s 59 koly.

Zdá se,  že tým v sobotu uzavře třídenní test nabitým programem, kdy se Pierre vrátí na A523 ráno, než Esteban odpoledne dokončí test.

PAT FRY, HLAVNÍ TECHNICKÝ ŘEDITEL, BWT ALPINE F1 TEAM:

„Dnes to byl pro tým další produktivní den testování kdy Esteban testoval ráno a Pierre odpoledne.  Vzhledem k pouhým třem dnům testování se vždy snažíme být ambiciózní tím, že naplníme do nabitého programu plného mnoha různých testovacích položek a následně různých změn v nastavení. I když se nám dnes podařilo dokončit více než 100 kol, během dne se objevily obvyklé počáteční problémy, které se vyskytují při předsezónních testech, a to nás určitě zdrželo od dojezdu více kilometrů. Přesto jsme nashromáždili spoustu užitečných dat, která nám pomohou pokračovat v procesu učení našeho balíčku pro rok 2023. Navíc bylo dobré mít hladký večerní závod za reprezentativních podmínek s ohledem na přípravu na první závod sezóny příští víkend.

Zdroj: BWT Alpine F1 Team

 

Formule 1 – kalendář závodů 2023