Opel Grandland X Hybrid – Nový Plug-In Hybrid s pohonem všech kol nebo pohonem předních kol.

Objevte Grandland X Hybrid4 a jeho hlavní prvky. Rychlé a snadné dobíjení, 4 jízdní režimy, 300 koní výkonu pro Hybrid4 v kombinaci s pohonem všech kol AWD nebo 225 koní pro Hybrid s pohonem předních kol. Síla vozů SUV. Inteligence hybridu.

Opel Grandland X Hybrid4

Grandland X Hybrid4 je plug-in-hybrid karoserie SUV, na který jste čekali. Jeho sebevědomý vzhled umocňuje černá kapota na přání v kombinaci s černou střechou. Specifické 19″ dvoubarevné leštěné ráfky z lehkých slitin zdůrazňují jeho atletický design. Pro pohodlí při jízdě přichází s 8stupňovou elektronickou automatickou převodovkou. Volant s plochou spodní hranou potažený kůží a pádla pro řazení pod volantem dokreslují sportovní náturu vozu. Díky 8″ barevnému displeji s navigačním systémem a specifickými nastaveními pro Hybrid4 se budete cítit skvěle při každé cestě.

Opel Grandland X Hybrid4

Jízdní režimy

Díky různým jízdním režimům. Užijte si výhody vozu SUV a výhody elektromobilu. Jednoduše přepínejte mezi následujícími režimy:

  • 4WD (pouze pro pohon všech kol)
  • Sport
  • Hybrid
  • Electric

Efektivita

Výjimečnost vozů SUV se snoubí s inovativními technologiemi plug-in hybridu pro novou úroveň efektivity. Grandland X Hybrid4 se dobíjí jako elektromobil a ujede na elektromotor rozumnou vzdálenost. To znamená: snížíte emise na nulu , když nepoužíváte spalovací motor. A pro vás: efektivní, ale také skvělý zážitek z jízdy.

Ideální volba pro maximální efektivitu: Grandland X je také dostupný jako Hybrid s pohonem předních kol. Díky automatické převodovce s 8 stupni, výkonu 225 koní a maximálnímu dojezdu na elektřinu 42 km, je Grandland X Hybrid vozem, jehož řízení si zamilujete a ještě ušetříte.

 

Dobíjení

Grandland X Hybrid4 se velmi snadno dobíjí. Jeho baterii lze dobíjet na veřejných dobíjecích místech jako standardní elektromobily, ale také doma pomocí kabelu nebo Wallboxu. Aby byla vaše baterie stále nabitá a vy jste nemuseli používat spalovací motor a snížit emise na nulu.

Více informací naleznete ZDE

Technické údaje